Asta înseamnă să fii POLIŢIST!!! Un poliţist din Jimbolia a folosit armamentul din dotare după ce a fost atacat cu cuţitul de un bărbat agresiv

- Advertisement -

Incident grav ieri seară în Jimbolia, unde un bărbat în stare de ebrietate teroriza cu un cuţit alte persoane aflate la un chef.

Acesta se afla cu mai multe persoane într-un imobil din Jimbolia la un chef, iar pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a scos un cuţit şi i-a ameninţat pe toţi participanţii la acel eveniment. A fost solicitat sprijinul poliţiştilor, iar când aceştia au ajuns la locaţie, bărbatul agresiv a început să le adreseze injurii oamenilor legii şi i-a atacat cu cuţitul. Poliţişti nu au stat prea mult pe gânduri când au văzut că bărbatul nu se potoleşte, şi au tras două focuri de avertisment în plan vertical, după care aceştia au tras asupra bărbatului agresiv ranindu-l la nivelul membrelor inferioare.

La această oră cuţitaşul se află internat sub pază la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara, unde a fost operat de medici. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, dar rămâne de văzut ce hotărâre vor lua procurorii. Poate aceştia vor considera că bărbatul a avut o ,,ieşire necontrolată” şi poliţiştii au făcut vreun abuz…… Orice este posibil în România!!!

Vom reveni cu detalii.

foto:arhiva

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Femeie fugarita cu un cutit la Spitalul Municipal, salvata de trei angajati SMURD

Trei angajaţi SMURD din Timiş au emoţionat prin bunătatea...

Un bolnav psihic din Timisoara si-a amenintat vecinii de scara cu un cutit. Cum a fost prins omul

Clipe de panică, azi-noapte, la Timişoara. Locatarii dintr-un imobil...

Taximetrist timișorean, fugărit cu CUȚITUL de unul din cei patru clienți țigani

Un taximetrist din Timișoara a trecut prin clipe de...

Scandal într-un bar din Timișoara. Patronul, amenințat cu cuțitul

Scandal într-un bar din Timișoara, în zona stadionului Dan...

Din aceeași categorie

Categorii Populare