taximetrist-atacat-de-tigani2

Un taximetrist din Timişoara a trecut prin clipe de coşmar, aseară, când a mers să preia o comandă aparent banală. Omul a fost solicitat să preia mai mulţi clienți din Ronaț, însă când a ajuns la fața locului s-a trezit în mijlocul unor scene ostile.

Taximetristul a fost la un pas să fie înjunghiat de unul din cei patru ţigani beţi care comandaseră o maşină. Victima a declarat pentru Vocea Timişului că „am mers la o comandă, iar când am ajuns acolo, mai multe persoane de etnie romă au vrut să urce în maşină, adică peste patru persoane. Unul dintrei ei a început să vomite, iar eu am refuzat comanda, dar între timp s-a deschis uşa din dreapta venind o persoană handicapată de picioare care m-a ameninţat să o dăm, să ne batem. Eu am coborât să le dau bagajele jos din maşină şi în acelaşi timp a venit persoana handicapată să mă lovească. Atunci când am observat că vrea să mă lovească cu un briceag am fugit pe câmp şi dintr-o dată a dat în maşină cu cuţitul”. Ce s-a întâmplat mai departe puteţi afla din videoclupul de mai jos.

Omul a reclamat incidentul la Secţia 4 de poliţie. Pentru aplanarea conflictului au intervenit şi mascaţii de la Brigada Mobila de Jandarmi, care au reuşit să îl ridice doar pe unul din cei patru suspecţi, restul dispărând de acasă. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here