AcasăStiriVIDEO! Taximetrist timişorean, fugărit cu CUŢITUL de unul din cei patru clienţi...

VIDEO! Taximetrist timişorean, fugărit cu CUŢITUL de unul din cei patru clienţi ţigani

Un taximetrist din Timişoara a trecut prin clipe de coşmar, aseară, când a mers să preia o comandă aparent banală. Omul a fost solicitat să preia mai mulţi clienți din Ronaț, însă când a ajuns la fața locului s-a trezit în mijlocul unor scene ostile.

Taximetristul a fost la un pas să fie înjunghiat de unul din cei patru ţigani beţi care comandaseră o maşină. Victima a declarat pentru Vocea Timişului că „am mers la o comandă, iar când am ajuns acolo, mai multe persoane de etnie romă au vrut să urce în maşină, adică peste patru persoane. Unul dintrei ei a început să vomite, iar eu am refuzat comanda, dar între timp s-a deschis uşa din dreapta venind o persoană handicapată de picioare care m-a ameninţat să o dăm, să ne batem. Eu am coborât să le dau bagajele jos din maşină şi în acelaşi timp a venit persoana handicapată să mă lovească. Atunci când am observat că vrea să mă lovească cu un briceag am fugit pe câmp şi dintr-o dată a dat în maşină cu cuţitul”. Ce s-a întâmplat mai departe puteţi afla din videoclupul de mai jos.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente