sofer-ratt

Fumatul în spaţii publice precum şi în vehicule de serviciu este interzis de Legea 15/2016. Însă, unii din şoferii Regiei Autonome de Transport din Timişoara nu se obosesc să respecte legislația și nici pe călătorii care urcă în vehiculele pe care le conduc.

Aşa că aceştia fumează liniştiţi în vehiculele cu care transportă călători, riscând ca în orice clipă să producă un accident, din cauza neatenţiei la volan. Încă de la interzicerea fumatului în spaţii publice, şoferii RATT au fost de nenumărate ori filmați de călători în timp ce fumau la volanul vehiculelor regiei. Un cititor Vocea Timişului ne-a trimis pe adresa redacţiei un videoclip în care un şofer care conducea pe linia 14 este surprins în timp ce fuma. Clipul a fost realizat astăzi, la ora 15, în staţia OMV de pe Liopvei.

La ultimul plen al Consiliului Local Timişoara, conducerea Regiei Autonome de Transport Timişoara a propus aleşilor locali aprobarea unui studiu de oportunitate privind realizarea a şapte blocuri de locuinţe dedicate şoferilor şi vatmanilor care muncesc în cadrul regiei. Proiectul care are o valoare de 12.000.000 de euro ar urma să fie finanţat din profitul regiei, în condiţiile în care 60% din bugetul regiei pe 2017 provine din subvenţii. Salariul brut al unui şofer RATT se ridică la peste 3.000 de lei lunar. Proiectul locuințelor a picat cu doar 11 voturi pentru, însă, conform primarului Robu va fi repus la vot.

Articolul precedentVIDEO/FOTO! Accident pe Circumvalaţiunii. Un motociclist a fost lovit în plin de un taxi
Articolul următorVIDEO! Taximetrist timişorean, fugărit cu CUŢITUL de unul din cei patru clienţi ţigani
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII