Timișorean DROGAT, fără permis de conducere, prins de polițiști pe un scuter neînmatriculat

- Advertisement -

Vineri, 22 august 2014, în jurul orei 17:45, poliţiştii de la Postul de Poliţie din Dumbrăviţa au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Petofi Şandor din comună. Efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 39 de ani, din localitatea Giarmata, are dreptul de conduce vehicule anulat din data de 9 mai 2011.

Un alt caz, în afara legii, a fost descoperit în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurale au depistat un tânăr de 33 de ani, în timp ce se deplasa cu un moped neînregistrat pe raza localităţii Giarmata. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta nu poseda nici permis de conducere.

Puțin mai târziu, în jurul orei 23:10, poliţiştii din Lugoj, de această dată, au depistat un bărbat de 35 de ani, din localitatea Bocşa, judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Timişorii, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe parcursul nopții trecute, în jurul orei 00:20, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control un moped care circula pe strada Popa Şapcă. După efectuarea unor verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că tânărul de 26 de ani, din Timişoara, care conducea mopedul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Mai grav decât atât, întrucât tânărul manifesta un comportament agitat, poliţiştii au procedat la efectuarea testului toxicologic, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Baut, drogat si cu gura mare! Asa l-au prins politistii pe un conducator auto, la Timisoara VIDEO

Pe parcursul weekend-ului recent încheiat, polițiștii rutieri au acționat...

VIDEO Sistemul de management al traficului din Timișoara, INUTIL împotriva șoferilor din cauza IPJ

Sistemul integrat de management al traficului din Timișoara se...

Depasirea vitezei cu 10 km/h, te poate lasa FARA PERMIS! Politia explica!

Poliția Română informează șoferii că noile modificări legislative survenite...

Din aceeași categorie

Categorii Populare