Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimișorean DROGAT, fără permis de conducere, prins de polițiști pe un scuter...

Timișorean DROGAT, fără permis de conducere, prins de polițiști pe un scuter neînmatriculat

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 22 august 2014, în jurul orei 17:45, poliţiştii de la Postul de Poliţie din Dumbrăviţa au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Petofi Şandor din comună. Efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 39 de ani, din localitatea Giarmata, are dreptul de conduce vehicule anulat din data de 9 mai 2011.

Un alt caz, în afara legii, a fost descoperit în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurale au depistat un tânăr de 33 de ani, în timp ce se deplasa cu un moped neînregistrat pe raza localităţii Giarmata. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta nu poseda nici permis de conducere.

Puțin mai târziu, în jurul orei 23:10, poliţiştii din Lugoj, de această dată, au depistat un bărbat de 35 de ani, din localitatea Bocşa, judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Timişorii, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe parcursul nopții trecute, în jurul orei 00:20, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au oprit pentru control un moped care circula pe strada Popa Şapcă. După efectuarea unor verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că tânărul de 26 de ani, din Timişoara, care conducea mopedul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Mai grav decât atât, întrucât tânărul manifesta un comportament agitat, poliţiştii au procedat la efectuarea testului toxicologic, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare