ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ripensia, SET la zero în fața Pobedei Dudeștii Vechi, pentru un nou parcurs lung în Cupa României

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La doar puțin timp după eliminarea de pe stadionul Dan Păltinișanu în fața celor de la Viitorul Constanța, Ripensia Timișoara a început un nou drum în Cupa României, de această dată în ediția 2015-2016 a fazei județene. Amânată pentru data de astăzi, partida dintre galben-roșii și cei de la Pobeda Dudeștii Vechi, desfășurată în Ciarda Roșie, s-a încheiat cu 6-0.

Ca de obicei, gazdele au deschis scorul repede, prin Briciu, în minutul 4, după pasa lui Blănaru. Într-un interval de 10 minute Ripensia a rezolvat meciul. Stancu a trimis o pasă excepțională către Zaluschi, care a șutat în dreapta lui Stoianov, iar câteva minute mai târziu Briciu a realizat dubla, înscriind cu capul la centrarea lui Toma.

Blănaru a punctat pentru 4-0 cu mai puțin de 10 minute înainte de pauză, iar după revenirea de la cabine s-au mai marcat încă două goluri, tot în poarta Pobedei. Trifu a fost autorul primului gol din repriza a doua ca mai apoi Toma să reușească o execuție de kinogramă, de la 25 de metri, direct în vinclu.

Ripensia Timișoara: Ciui – A. Păscăleanu, Francescu, Luca, Popescu – Stancu, Zaluschi, Briciu – Herțanu, Blănaru, Toma. Rezerve: Sârbu, Popa, Ungureanu, Păscăleanu, Mediop, Trifu. Au mai intrat: Sârbu, Păscăleanu, Popa, Trifu.

Pobeda Dudeștii Vechi: Stoianov – Boboiciov, Buză, Romanov, Horoba, Milcuț, Mirciov, Agheli, Roncov, Daju, Clicinski.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore