ripensia

La doar puțin timp după eliminarea de pe stadionul Dan Păltinișanu în fața celor de la Viitorul Constanța, Ripensia Timișoara a început un nou drum în Cupa României, de această dată în ediția 2015-2016 a fazei județene. Amânată pentru data de astăzi, partida dintre galben-roșii și cei de la Pobeda Dudeștii Vechi, desfășurată în Ciarda Roșie, s-a încheiat cu 6-0.

Ca de obicei, gazdele au deschis scorul repede, prin Briciu, în minutul 4, după pasa lui Blănaru. Într-un interval de 10 minute Ripensia a rezolvat meciul. Stancu a trimis o pasă excepțională către Zaluschi, care a șutat în dreapta lui Stoianov, iar câteva minute mai târziu Briciu a realizat dubla, înscriind cu capul la centrarea lui Toma.

Blănaru a punctat pentru 4-0 cu mai puțin de 10 minute înainte de pauză, iar după revenirea de la cabine s-au mai marcat încă două goluri, tot în poarta Pobedei. Trifu a fost autorul primului gol din repriza a doua ca mai apoi Toma să reușească o execuție de kinogramă, de la 25 de metri, direct în vinclu.

Ripensia Timișoara: Ciui – A. Păscăleanu, Francescu, Luca, Popescu – Stancu, Zaluschi, Briciu – Herțanu, Blănaru, Toma. Rezerve: Sârbu, Popa, Ungureanu, Păscăleanu, Mediop, Trifu. Au mai intrat: Sârbu, Păscăleanu, Popa, Trifu.

Pobeda Dudeștii Vechi: Stoianov – Boboiciov, Buză, Romanov, Horoba, Milcuț, Mirciov, Agheli, Roncov, Daju, Clicinski.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here