ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pieton RĂNIT în urma unui accident, la Timișoara! Unde a fost surprins de mașină

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marți, 6 ianuarie 2014, în jurul orei 10:10, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Dacilor din Timișoara.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie de 45 de ani, cu domiciliul în Timişoara, a condus un autoturism, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton care se afla angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis.

În urma accidentului, pietonul, un bărbat de 36 de ani, din Timişoara, a fost rănit uşor, iar șoferiței i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore