Şunda explodează la adresa lui Furtado: „Câştigă bani insultând şi lovind conducătorii”

0
599

După ce Poliţia a fost solicitată la vestiarele stadionului Dan Păltinişanu, ca urmare a unei discuţii aprinse între Furtado şi preşedintele de la Poli, Florenţiu Staicu, scandal care putea degenera, acum a venit rândul lui Aurel Şunda să-şi judece elevul, de data aceasta public.

Şunda a explicat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, cum stă treaba cu atacantul din lotul său, acesta fiind trimis să se antreneze cu echipa a doua a clubului. „Furtado a fost în Ungaria, a dat probe de joc şi a venit la fel cum a plecat, motivând că este accidentat. Este nepregătit din punct de vedere fizic, o pot dovedi testele. Tehnic şi tactic, aţi văzut câte goluri a dat” a spus Şunda supărat.

Tehnicianul alb-negrilor a răbufnit apoi la adrsa atacantului cu dublă cetăţenie, dar fără gol marcat în atacu lui Poli. „Care este singura performanţă a lui? Cele trei cartonaşe galbene obţinute în tur şi eliminarea lui Keita, care a avut loc din cauza lui. Nu în ultimul rând, să nu uităm banii pe care-i câştigă fără să facă nimic. Ba mai face ceva: insultă şi loveşte conducătorii. Acesta e Furtado la ora actuală. Furtado este trimis la echipa a doua fiindcă este în urmă cu absolut tot. Se dă accidentat, deşi medicul mi-a spus că nu are nicio dovadă că e accidentat” a tunat Şunda la adresa propriului jucător.

Spune-ţi opinia civilizat!