Şunda explodează la adresa lui Furtado: „Câştigă bani insultând şi lovind conducătorii”

- Advertisement -

După ce Poliţia a fost solicitată la vestiarele stadionului Dan Păltinişanu, ca urmare a unei discuţii aprinse între Furtado şi preşedintele de la Poli, Florenţiu Staicu, scandal care putea degenera, acum a venit rândul lui Aurel Şunda să-şi judece elevul, de data aceasta public.

Şunda a explicat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, cum stă treaba cu atacantul din lotul său, acesta fiind trimis să se antreneze cu echipa a doua a clubului. „Furtado a fost în Ungaria, a dat probe de joc şi a venit la fel cum a plecat, motivând că este accidentat. Este nepregătit din punct de vedere fizic, o pot dovedi testele. Tehnic şi tactic, aţi văzut câte goluri a dat” a spus Şunda supărat.

Tehnicianul alb-negrilor a răbufnit apoi la adrsa atacantului cu dublă cetăţenie, dar fără gol marcat în atacu lui Poli. „Care este singura performanţă a lui? Cele trei cartonaşe galbene obţinute în tur şi eliminarea lui Keita, care a avut loc din cauza lui. Nu în ultimul rând, să nu uităm banii pe care-i câştigă fără să facă nimic. Ba mai face ceva: insultă şi loveşte conducătorii. Acesta e Furtado la ora actuală. Furtado este trimis la echipa a doua fiindcă este în urmă cu absolut tot. Se dă accidentat, deşi medicul mi-a spus că nu are nicio dovadă că e accidentat” a tunat Şunda la adresa propriului jucător.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Bianca Gavrilita, singurul reprezentant al judetului Timis in PSD, pentru alegerile europarlamentare

PSD Timiş are un reprezentant pe loc (greu) eligibil,...

RATT caută şoferi şi vatmani. Vezi ce trebuie să faci pentru a conduce un autobuz, troleibuz sau tramvai

Regia Autonomă de Transport Timişoara organizează cursuri de calificare...

Bancul zilei – De ce teroriștii nu vizează România

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut...

Un comisar-șef de la DGA Timiș s-a ales cu un ordin de protecție de 5 zile, după ce și-a bătut soția, cetățean ucrainian

Așa cum rezultă din informații verificate, confirmate ulterior chiar...

Petrecere de „nopţi mari”, alături de francezul Oxia FOTO

Vineri seara, timişorenii petrecăreţi s-au delectat cu unul dintre...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare