Grapini a propus în acest sens, mai multe amendamente la ”Raportul privind impactul politicii de investiții a UE asupra investițiilor publice-private din țările din afara UE”, în cadrul discuțiilor din Comisia IMCO (Comisia pentru piața internă și protecția consumatorilor). Intervențiile sale au fost făcute în calitate de raportor pentru acest subiect.

”Consider că este nevoie de o mai mare transparență în ceea ce priveste PPP, mai ales in accesul la piață al PPP-urilor” , a declarat europarlamentarul român. În plus, Grapini a subliniat ideea că este nevoie de o competiție echitabilă între sectorul public și cel privat, respectând principiile pieţei interne europene.

La același document de lucru, liderul filialei Timiș a Partidului Conservator a mai depus amendamente legate de importanța TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership), precum și importanța unui cadru legal clar pentru a preveni corupția, evaziunea și concurența neloială.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.