ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Maria Grapini pledează pentru consolidarea Parteneriatului Public Privat, la Bruxelles

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Grapini a propus în acest sens, mai multe amendamente la ”Raportul privind impactul politicii de investiții a UE asupra investițiilor publice-private din țările din afara UE”, în cadrul discuțiilor din Comisia IMCO (Comisia pentru piața internă și protecția consumatorilor). Intervențiile sale au fost făcute în calitate de raportor pentru acest subiect.

”Consider că este nevoie de o mai mare transparență în ceea ce priveste PPP, mai ales in accesul la piață al PPP-urilor” , a declarat europarlamentarul român. În plus, Grapini a subliniat ideea că este nevoie de o competiție echitabilă între sectorul public și cel privat, respectând principiile pieţei interne europene.

La același document de lucru, liderul filialei Timiș a Partidului Conservator a mai depus amendamente legate de importanța TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership), precum și importanța unui cadru legal clar pentru a preveni corupția, evaziunea și concurența neloială.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore