ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Universitatea de Vest, atentă la relația cu instituțiile europene. Ce întâlnire a avut loc la Bruxelles

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Universitatea de Vest din Timișoara leagă și mai strâns relația cu instituțiile europene, după ce în luna martie a instituit o reprezentare permanentă la Parlamentul European, prin intermediul Emanuelei Gârboni, fiind prima instituție de învățământ superior din România care ia o asemenea măsură. De această dată a venit și rândul absolvenților UVT să contribuie la conexiunea acesteia cu instituțiile europene.

Săptămâna aceasta, la Bruxelles a avut loc o serie de întâlniri între reprezentanții UVT și cei ai Institutului Cultural Român, Alianței de Cercetare Bavareză, Institutului de Studii Europene – Universitatea Liberă din Bruxelles și Vrije Universiteit Brussel, cu cea din urmă semnându-se un acord direct pe programul Erasmus adresat doctoranzilor și masteranzilor. Totuși, în centrul atenției s-a aflat o întâlnire între reprezentanții UVT și comunitatea de alumni a absolvenților săi angrenați în organismele de nivel comunitar, în urma căreia universitatea își dorește să coaguleze o comunitate românească puternică aflată în inima Europei, pentru o prezență activă instituțiilor europene.

„Se vorbește în fiecare zi despre cum ne pleacă tinerii din țară, dar nu se vorbește despre cum i-am putea valorifica de acolo de unde ei se află. Au studiat și absolvit la noi, au ales să lucreze în altă țară, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i declarăm pierduți. Putem beneficia de expertiza lor, ca universitate și ca țară, dacă ne implicăm activ în crearea unei rețele alumni cu beneficii practice, indiferent că au o aplicabilitate imediată sau pe termen lung. O asemenea rețea, precum cea inițiată de UVT, ne aduce în prima linie a celor care iau decizia la nivel comunitar”, a declarat rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Reuniunea este prima de acest fel organizată de o universitate din România.

Marilen Pirtea

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore