AcasăStiriEvenimentZiua Armatei Române, sărbătorită cu fast la Iulius Mall. Cine va fi...

Ziua Armatei Române, sărbătorită cu fast la Iulius Mall. Cine va fi „vedeta” paradei

Ziua Armatei Române va fi sărbătorită printr-o adevărat demonstrație de forță dată de Brigada 18 Infanterie „Banat”, timp de două zile, în 17 și 18 octombrie 2015, la Iulius Mall. Printre doar câteva dintre momentele spectaculoase pregătite de cadrele militare se numără și prezentarea armamentului și a tehnicii militare, parada ținutelor și a uniformelor, concerte de fanfară și ateliere.

„Vedeta” paradei va fi un elicopter IAR 330 H, din dotarea Forțelor Armate, pe care cei prezenți îl vor putea admira. Militarii vor prezenta tehnici de luptă la lumina torțelor, vor defila prin mall și vor efectua demonstrații de alpinism. De asemenea, cei interesați de o carieră militară vor putea fla mai multe amănunte la punctul de informare-documentare, acolo unde va fi prezentată oferta educațională a Ministerului Apărării Naționale.

Evenimentele vor fi atât în aer liber, cât și în interiorul mall-ului, sâmbătă și duminică, până la ora 20.00.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente