ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Gruparea Bucătaru, DISTRUSĂ de procurorii DIICOT. Cum erau obligate tinerele să se prostitueze

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT Timiș au efectuat astăzi șase percheziții pe raza municipiului Lugoj, la persoane bănuite că ar fi racolat mai multe tinere pe care le-a determinat ulterior, prin amenințări și constrângeri, să se prostitueze. În urma acestora, au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore patru membrii ai organizației, Vili Bucătaru, Simona Cornelia Bucătaru, Marius Bucătaru și Emil Neculai Petrea, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire în grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

În urma cercetărilor efectuate asupra inculpaților Vili Bucătaru, Marius Bucătaru și Simona Cornelia Bucătaru, s-a constatat faptul că, din anul 2013, aceștia ar fi racolat mai multe tinere, pe care le-au determinat, prin amenințări, constrângere sau inducere în eroare, să practice prostituția pe raza Lugojului. Vinovații au înființat un club cu scopul de a racola mai multe tinere pe care să le facă să accepte practicarea prostituției, cea mai mare parte a activității desfășurându-se în incinta clubului cu numele Paradis.

Din câte se pare, atunci când clientul dorea să întrețină relații sexuale cu una dintre dansatoarele din club, era nevoit să consume băuturi alcoolice și, doar după achitarea sumei de 100 de euro pe oră, putea să părăsească clădirea, fiind transportat de către complici la hoteluri anume. Marius Bucătaru este liderul grupării și, împreună cu soția sa, Simona Bucătaru, și fratele său, Vili Bucătaru, au gestionat întreaga activitate.

Pentru a asigura controlul permanent al persoanelor vătămate și al clienților, membrii grupului i-au atras în activitatea ilegală pe Daniel Constantin Gheorghe, Emil Neculai Petrea și Alin Cristian Mitroi, fiecare având roluri bine determinate. De asemenea, în cursul anului 2007, Emil Neculai Petrea a racolat pe raza municipiului Arad o minoră de 12 ani pe care a obligat-o să practice prostituția în zona Gării de Nord. Până în prezent au fost identificate 15 tinere, printre care și o minoră, care au fost exploatate sexual.

După ce au percheziționat locuințele, oamenii legii au confiscat 11.000 de euro care se presupune că provin din comiterea infracțiunilor. Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore