AcasăStiriSocialA VIOLAT două fetițe de 11 și 12 ani, la Șandra, iar...

A VIOLAT două fetițe de 11 și 12 ani, la Șandra, iar acum a ajuns după GRATII

Un bărbat este suspectat de polițiștii timișeni de comiterea infracțiunilor de corupere sexuală și viol. Suspectul, în vârstă de 46 de ani, a supus la perversiuni sexuale două fete din Șandra.

Conform plângerii depuse de părinții fetelor, una în vârstă de 11 ani, iar cealaltă de 12 ani, fapta a avut loc pe data de 3 mai 2015, în timp ce plâgerea a fost depusă abia pe data de 5 mai. Incidentul ar fi avut loc duminică seara, în jurul orei 23:30, când, fetele, care se aflau pe stradă, au fost urmărite de individ, după care acesta le-ar fi băgat cu forța în propria mașină sub amenințarea că le va aplica o corecție fizică, iar dacă acestea refuză să întrețină raporturi sexuale orale cu el, le va sechestra în mașină.

Cele două minore provin din familii dezorganizate, iar din primele informații, se pare că incidentul a fost sesizat și de doi martori, care ar fi văzut, parțial, cele întâmplate. Conform certificatelor medico-legale, cele două fete sunt virgine, însă acestea nu pot evidenția dacă raporturile sexuale orale ar fi avut loc.

”Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara cu propunere de arestare preventivă”, ne-a confirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente