Concert de pian dedicat Zilei Europei și memoriei compozitorului Bela Bartok, la Castelul Nako din Sânnicolau Mare

Date:

Primăria orașului Sânnicolau Mare, alături de Asociația ”Pro Bartok” l-au invitat pe pianistul grec Giorgos Konstantinou să aducă în fața publicului cele mai însemnate fragmente din opera lui Bela Bartok, la celebrarea a 70 de ani de la moartea acestuia.

”Invităm toți iubitorii de muzică bună să vină la Sânnicolau Mare pentru o experiență muzicală promițătoare, cu un artist recunoscut la nivel european. Castelul Nako este un loc special, unde muzica răsună altfel, toți cei care ne-au făcut onoarea să ni se alăture la concertele de pian precedente, au spus că există o anume intimitate a scenei și un contact cu artiștii, care nu poate fi reprodus în alte locații” a spus Alexandru Tamaș, președintele Asociației Pro Bartok.

”Am organizat acest concert de Ziua Europei în încercarea de a depăși granița elitelor și a percepției că doar anumiți oameni pot asculta un concert de pian. Purtăm marca Bela Bartok atât în oraș cât și în suflete. Este locul în care s-a născut marele compozitor și sunt sigur că există interes pentru opera sa în rândul sânmiclăușenilor și de ce nu, al iubitorilor de muzică de calitate din Timișoara și împrejurimi” a precizat Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare.

Intrarea la concert este gratuită, iar evenimentul organizat de Asociația ”Pro Bartok” este sprijinit de
Primăria Sânnicolau Mare prin intermediul Agendei culturale a orașului de pe Aranca.

Foto:turismland.ro

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare