Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

TUPEU fără margini! Cele două minore abuzate sexual au vrut să se RĂZBUNE pe „violator”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 6 mai 2015, polițiștii timișeni au adus la Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, cu propunere de arestare preventivă, un bărbat în vârstă de 46 de ani, suspectat de corupere sexuală și viol.

Presupusele victime, două fete din Șandra, cu vârste de 11, respectiv 12 ani, s-au plâns părinților că pe data de 3 mai, după ora 23:30 (!), în timp ce se aflau pe stradă (!), un bărbat le-ar fi băgat cu forța în propria mașină sub amenințarea că le va aplica o corecție fizică, iar dacă acestea refuză să întrețină raporturi sexuale orale cu el, le va sechestra în mașină.

După ce, abia două zile mai târziu a fost depusă plângerea la Poliție, mai exact pe data de 5 mai, oamenii legii, după două zile în care au cercetat cazul din scoarță-n scoarță, au ajuns la concluzia că, de fapt, totul a fost o înscenare.

În cursul zilei de astăzi, ”victima” în vârstă de 12 ani și-a retras plângerea, iar unul dintre cei doi martori, care este chiar fratele ei, și-a schimbat și el declarația. Fata și fratele ei fac parte dintr-o familie dezorganizată, cu șase copii, iar conform declarațiilor apropiaților aceasta este fumătoare și consumatoare de alcool, încă de la vâsta aceasta. De menționat ar mai fi și faptul că tatăl fetei se află la pușcărie.

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului s-a autosesizat, iar instituția va demara o anchetă în ceea ce privește situația celor două familii, a căror fete au depus mărturii mincinoase. De asemenea, Poliția va lua măsuri împotriva tuturor celor implicați în acest caz, în mod deosebit a celor două minore și a presupușilor martori, care vor fi acuzați de mărturie mincinoasă.

”Vinovatul” a fost eliberat de către procurorii timișoreni, însă acest caz dovedește cât de ușor, în baza unor declarații mincinoase, un cetățean riscă să ajungă în închisoare, nevinovat. De data aceasta este de lăudat activitatea oamenilor legii implicați, care au reușit să ”deznoade” ițele acestui dosar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Politistii CURAJOSI au reusit ce nu a facut primaria, in parcarile centrelor comerciale! Adio blocarea rotilor! VIDEO

Primăria Timișoara a intervenit total ineficient în scandalul blocării roților autovehiculelor în parcările centrelor...

IPJ Timis recruteaza viitori politisti. Vezi cum te poti inscrie la postlicealele MAI

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș contiună activitatea de recrutare și selecție a candidaţilor...