TUPEU fără margini! Cele două minore abuzate sexual au vrut să se RĂZBUNE pe „violator”

- Advertisement -

Miercuri, 6 mai 2015, polițiștii timișeni au adus la Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, cu propunere de arestare preventivă, un bărbat în vârstă de 46 de ani, suspectat de corupere sexuală și viol.

Presupusele victime, două fete din Șandra, cu vârste de 11, respectiv 12 ani, s-au plâns părinților că pe data de 3 mai, după ora 23:30 (!), în timp ce se aflau pe stradă (!), un bărbat le-ar fi băgat cu forța în propria mașină sub amenințarea că le va aplica o corecție fizică, iar dacă acestea refuză să întrețină raporturi sexuale orale cu el, le va sechestra în mașină.

După ce, abia două zile mai târziu a fost depusă plângerea la Poliție, mai exact pe data de 5 mai, oamenii legii, după două zile în care au cercetat cazul din scoarță-n scoarță, au ajuns la concluzia că, de fapt, totul a fost o înscenare.

În cursul zilei de astăzi, ”victima” în vârstă de 12 ani și-a retras plângerea, iar unul dintre cei doi martori, care este chiar fratele ei, și-a schimbat și el declarația. Fata și fratele ei fac parte dintr-o familie dezorganizată, cu șase copii, iar conform declarațiilor apropiaților aceasta este fumătoare și consumatoare de alcool, încă de la vâsta aceasta. De menționat ar mai fi și faptul că tatăl fetei se află la pușcărie.

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului s-a autosesizat, iar instituția va demara o anchetă în ceea ce privește situația celor două familii, a căror fete au depus mărturii mincinoase. De asemenea, Poliția va lua măsuri împotriva tuturor celor implicați în acest caz, în mod deosebit a celor două minore și a presupușilor martori, care vor fi acuzați de mărturie mincinoasă.

”Vinovatul” a fost eliberat de către procurorii timișoreni, însă acest caz dovedește cât de ușor, în baza unor declarații mincinoase, un cetățean riscă să ajungă în închisoare, nevinovat. De data aceasta este de lăudat activitatea oamenilor legii implicați, care au reușit să ”deznoade” ițele acestui dosar.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Adio blocarea roților în parcările centrelor comerciale!

Primăria Timișoara a intervenit total ineficient în scandalul blocării...

IPJ Timis recruteaza viitori politisti. Vezi cum te poti inscrie la postlicealele MAI

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș contiună activitatea de...

Politistii din Timis, fapte bune pentru copii: ”Protejam oameni, ajutam oameni!”

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș...

Politistii din Timis, actiuni de prevenire in scoli

Prevenirea şi combaterea infracţionalităţii reprezintă atribute esenţiale ale activităţii...

Politistii din Timis se implica si schimba destine, donand sange

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș susține în continuare Campania...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img