ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

LAȘITATE! Ponta a anunțat în afara țării ce sumă URIAȘĂ a tăiat UE din fondurile României, pentru suspiciuni de CORUPȚIE

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Victor Ponta a explicat, în fața jurnaliștilor străini, că există o ”problemă uriaşă” privind plângerile vizând finanţările europene, afirmâd că orice astfel de plângere este investigată automat de Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), informează Mediafax.

”Dacă apar suspiciuni privind vreun caz, acesta este blocat şi nu mai putem solicita bani din partea Uniunii Europene”, a menționat premierul.

Premierul României a subliniat faptul că, dacă nu se va lua o decizie privind aceste cazuri până la data de 31 decembrie 2015, proiectele vor fi finanţate din bugetul de stat. Problema pe care utiă să o menționeze Ponta și în fața jurnaliștilor străini este că până la data amintită, la finalul acestui an, proiectele respective trebuiesc finalizate, nu doar finanțate.

Ponta a precizat că suspiciunile se referă la proiecte în domeniul resurselor umane, alimentării cu apă, dar și la finanţarea de 400 de milioane de euro pentru extinderea reţelei de metrou din București.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore