AcasăStiriEconomieLAȘITATE! Ponta a anunțat în afara țării ce sumă URIAȘĂ a tăiat...

LAȘITATE! Ponta a anunțat în afara țării ce sumă URIAȘĂ a tăiat UE din fondurile României, pentru suspiciuni de CORUPȚIE

Victor Ponta a explicat, în fața jurnaliștilor străini, că există o ”problemă uriaşă” privind plângerile vizând finanţările europene, afirmâd că orice astfel de plângere este investigată automat de Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF), informează Mediafax.

”Dacă apar suspiciuni privind vreun caz, acesta este blocat şi nu mai putem solicita bani din partea Uniunii Europene”, a menționat premierul.

Premierul României a subliniat faptul că, dacă nu se va lua o decizie privind aceste cazuri până la data de 31 decembrie 2015, proiectele vor fi finanţate din bugetul de stat. Problema pe care utiă să o menționeze Ponta și în fața jurnaliștilor străini este că până la data amintită, la finalul acestui an, proiectele respective trebuiesc finalizate, nu doar finanțate.

Ponta a precizat că suspiciunile se referă la proiecte în domeniul resurselor umane, alimentării cu apă, dar și la finanţarea de 400 de milioane de euro pentru extinderea reţelei de metrou din București.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente