ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ANAF a întocmit bilanțul pe primele patru luni! Colectare cu peste 6,4 miliarde de lei, față de 2014

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fără o fiscalitate scăzută, prosperitatea mediului de afaceri rămâne un simplu deziderat. Fără taxe și impozite mici, prețul final al produselor nu are cum să scadă, astfel încât respectiva reducere de preț să fie cu adevărat resimțită de consumatori.

”În acest context, scăderea TVA la alimente la 9%, decisă de Guvern, a fost posibilă în urma îmbunătățirii colectării, ca urmare a măsurilor luate pentru eficientizarea activității și a creșterii gradului de conformare. Pentru ca următorul obiectiv al Guvernului (de reducere a TVA generală la 20%) să poată fi realizat, trendul crescător înregistrat în colectarea veniturilor trebuie să continue. Acesta este obiectivul nostru, iar lupta cu evaziunea fiscală, indiferent de formele pe care le îmbracă este principalul mijloc prin care reușim să ne atingem obiectivul” anunță reprezentanții ANAF.

Astfel, în aprilie 2015, încasările au fost de 18.933,9 mil lei, în creștere cu 10,64% față de aprilie 2014, ceea ce reprezintă un grad de realizare a programului conform legilor bugetare de 103,54%.

„Analizate în structură, veniturile confirmă efectul diminuării evaziunii fiscale, în condițiile în care colectarea TVA a crescut cu 20%, o creștere de 14,24% înregistrându-se și la impozitul pe venit. Atât TVA, cât și impozitul pe venit sunt principalii indicatori care reflectă efectul pozitiv al măsurilor de combatere a evaziunii și de creștere a conformării voluntare”, mai anunță ANAF.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore