ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Barbat de 43 de ani, prins de politisti de Ziua Indragostitilor si dus cu forta la penitenciar

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
A fost condamnat la închisoare, dar i s-a părut normal să mai petreacă o perioadă de timp în libertate. Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Deta după ce nu s-a prezentat la Penitenciarul Timişoara pentru ispăşirea pedepsei primite după ce a fost prins şi judecat pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

„La data de 14 februarie a.c., poliţiştii Secției 8 Rurale Deta au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza orașului. Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 43 de ani, pe numele căruia Judecătoria Deta a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la un an, trei luni si zece zile de pedeapsă privativă de libertate pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepsei”, a informat IPJ Timiş.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore