Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Barbat de 43 de ani, prins de politisti de Ziua Indragostitilor si dus cu forta la penitenciar

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
A fost condamnat la închisoare, dar i s-a părut normal să mai petreacă o perioadă de timp în libertate. Un bărbat de 43 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Deta după ce nu s-a prezentat la Penitenciarul Timişoara pentru ispăşirea pedepsei primite după ce a fost prins şi judecat pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

„La data de 14 februarie a.c., poliţiştii Secției 8 Rurale Deta au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, pe raza orașului. Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 43 de ani, pe numele căruia Judecătoria Deta a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la un an, trei luni si zece zile de pedeapsă privativă de libertate pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepsei”, a informat IPJ Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare