ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicu Bitea, demis de Ioan Goia, din functia de director adjunct al STPT

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După doar o lună și jumătate în care a ocupat funcția de director adjunct al Societății de Transport Public Timișoara, liberalul Nicu Bitea a fost demis de directorul general interimar Ioan Goia.

Criticat în repetate rânduri de primarul Nicolae Robu pentru ineficiența cu care conduce, Goia pare să fie imposibil de schimbat din funcția de șef al regiei. Nu la fel este situația în cazul lui Nicu Bitea, care a fost demis după ce a primit mai multe avertismente din partea managerului general. Goia ar fi fost deranjat de faptul că Bitea a purtat discuții cu angajații din cadrul Sindicatului Armonia care au depus o petiție la Primăria Timișoara pentru că nu și-au primit salariile, dar și de faptul că Bitea a încercat să afle care sunt datoriile STPT, fâcând o cerere scrisă în acest sens. Nicu Bitea spune că va contesta decizia în instanță, pentru că nu i s-au comunicat nici măcar motivele pentru care a fost demis.

Sursă foto: Facebook Nicu Bitea

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore