Patru expoziţii chinologice, cu peste 1.300 de câini, vor avea loc la Timișoara

- Advertisement -

Patru expoziţii vor avea loc în prima zi a manifestației, acestea cuprinzând nu mai puțin de 714 câini. Dacă în prima parte a programului va avea loc expoziţia tradiţională internaţională CACIB, după-masă sunt programate trei expoziţii de club. Este vorba de Amstaff Major, una dintre cele mai importante expoziţii dedicate acestei rase, un club special al raselor ruseşti şi un club pentru câini din rasa Dachshund – Teckel.

Cea de-a doua zi va fi deschisă tot cu o expoziţie internaţională CACIB, dar aceasta va avea şi categoria Open, adică exemplarele canine care înving în acest eveniment vor dobândi şi titlul de campion al României. În total sunt 646 de câini înscrişi. Ca şi în fiecare an, la finalul zilei vor fi organizate concursurile speciale dedicate obţinerii titurilor de ”Cel mai bun bebi”, ”Cel mai bun puppy”, ”Cel mai bun junior”, ”Junior Handling”, ”Grup de Creştere”, ”Perechi”, ”Cel mai bun câine al fiecărei grupe”, respectiv ”Best în Show”. Începerea acestor concursuri este programată pentru ora 15:00.

Câinii înscrişi provin din Austria, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Croaiţa, Cehia, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Italia, Macedonia, Polonia, Portugalia, Rusia, Slovacia, Slovenia, Serbia, Ucraina, Ungaria, Statele Unite ale Ameiriciiv și România. În ceea ce priveşte corpul de arbitri, aceştia provin din America, Japonia, Malaezia, Ucraina şi România.

Biletul de intrare la eveniment va costa cinci lei, iar copiii, persoanele cu handicap şi pensionarii vor intra gratis în cele două zile de eveniment, care va debuta la ora 10:00 și va avea loc la complexul Aquasport, de pe Calea Lugojului din Timişoara (fostul Ştrand al Tineretului).. Începerea arbitrajelor la ringuri este programată la ora 10:00.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img