ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Aproape 20 de câini își așteaptă stăpânii într-un târg de adopție, în weekend, la Iulius Mall

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aproape 20 de câini, cu vârste cuprinse între 7 săptămâni și 10 ani, își așteaptă viitori stăpâni în cadrul târgului de adopție Salvează, Ajută, Adoptă!, care va avea loc la sfârșitul săptămânii la Iulius Mall Timișoara. Evenimentul se va desfășura în zona Curții de Onoare, pe 10 și 11 octombrie, adică sâmbătă și duminică.

Câinii oferiți spre adopție sunt microcipați, vaccinați, deparazitați și au carnete de sănătate. Cei mai mari dintre ei sunt sterilizați. În plus, patrupedele vor primi, în momentul adopției, un trusou de îngrijire și hrană, pentru ca viitorii stăpâni să se descurce mai ușor în perioada de acomodare.

De asemenea, se vor desfășura și alte activități pentru copii. Aceștia vor putea participa la un concurs de desene, vor avea parte de o sesiune de picturi pe față, dar și de diverse activități educaționale. Vizitatorii Târgului de adopție vor avea ocazia să vadă și imagini surprinse în adăpostul de câini fără stăpân.

Târgul de adopție canină este deschis între orele 10.00 – 15.00 și este organizat de Asociația Patrocle.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore