ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu ACUZĂ unii membrii ai Curții de Conturi de atitudine abuzivă. Cum consideră că ar trebui să funcționeze finanțările VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Problemele descoperite de către Curtea de Conturi la nivelul finanțării echipelor sportive, dar nu numai, îl face pe primarul Nicolae Robu să arunce din nou cuvinte acide la adresa lor. După ce BC Timișoara a început să funcționeze pe soluții de avarie, acum și ACS Poli Timișoara, echipa de suflet a edilului, are restanțe la jucători.

Mai mult, acesta crede că legea nu funcționează cum ar trebui din acest punct de vedere. „Consider că unii auditori au o atitudine abuzivă. Am avut contact cu două persoane care, după părerea mea, în loc să facă audit, fac abuz în serviciu. Ca să ne protejăm de așa ceva, cred că trebuie să se modifice anumite legi și să se prevadă, în mod explicit, că odată ce au fost adoptate hotărâri de Consiliul Local sau Consiliul Județean, și ele au primit girul de legalitate din partea instituției prefectului, tot ce se întâmplă la punerea în practică trebuie să fie considerat legal, altminteri nu se poate funcționa. Cine mai poate avea liniște în exercitarea funcțiilor publice dacă, după ce pune în practică niște hotărâri, după un anumit timp vine cineva și spune că acelea sunt ilegale?! Câteodată se vine cu astfel de concluzii și după ani de zile!”, a declarat primarul Nicoale Robu.

Edilul de pe Bega a mai spus și că este nerăbdător să aibă o întâlnire cu parlamentarii din Timiș. „Îi voi invita la o discuție, aș vrea să am o întâlnire cu ei pentru că nu cred că e normal să existe o așa ruptură între autorități și parlamentari. Până la urmă, desigur, ei sunt parlamentari ai României, trebuie să facă legi bune pentru țară, dar trebuie să le facă și recepționând nevoi din comunitățile în care trăiesc”, a conchis Nicolae Robu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore