Nicolae Robu ACUZĂ unii membrii ai Curții de Conturi de atitudine abuzivă. Cum consideră că ar trebui să funcționeze finanțările VIDEO

Date:

Problemele descoperite de către Curtea de Conturi la nivelul finanțării echipelor sportive, dar nu numai, îl face pe primarul Nicolae Robu să arunce din nou cuvinte acide la adresa lor. După ce BC Timișoara a început să funcționeze pe soluții de avarie, acum și ACS Poli Timișoara, echipa de suflet a edilului, are restanțe la jucători.

Mai mult, acesta crede că legea nu funcționează cum ar trebui din acest punct de vedere. „Consider că unii auditori au o atitudine abuzivă. Am avut contact cu două persoane care, după părerea mea, în loc să facă audit, fac abuz în serviciu. Ca să ne protejăm de așa ceva, cred că trebuie să se modifice anumite legi și să se prevadă, în mod explicit, că odată ce au fost adoptate hotărâri de Consiliul Local sau Consiliul Județean, și ele au primit girul de legalitate din partea instituției prefectului, tot ce se întâmplă la punerea în practică trebuie să fie considerat legal, altminteri nu se poate funcționa. Cine mai poate avea liniște în exercitarea funcțiilor publice dacă, după ce pune în practică niște hotărâri, după un anumit timp vine cineva și spune că acelea sunt ilegale?! Câteodată se vine cu astfel de concluzii și după ani de zile!”, a declarat primarul Nicoale Robu.

Edilul de pe Bega a mai spus și că este nerăbdător să aibă o întâlnire cu parlamentarii din Timiș. „Îi voi invita la o discuție, aș vrea să am o întâlnire cu ei pentru că nu cred că e normal să existe o așa ruptură între autorități și parlamentari. Până la urmă, desigur, ei sunt parlamentari ai României, trebuie să facă legi bune pentru țară, dar trebuie să le facă și recepționând nevoi din comunitățile în care trăiesc”, a conchis Nicolae Robu.

[responsive_youtube

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare