ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Șapte vaporetto vor sosi pe Bega în jumătate de an. Cât se va plăti pentru acestea VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După o adevărată odisee cu privire la achiziționarea vaporetto, astăzi a fost anunțată, în sfârșit, vestea bună pentru Timișoara. Cele șapte ambarcațiuni care urmează să sosească pe Bega în maximum jumătate de an vor servi timișorenilor și turiștilor atât pentru transportul de agrement, cât și pentru cel în comun.

„Sunt foarte bucuros că am încheiat cu succes licitația. După ce am eșuat la prima licitație, de data aceasta, al a doua, a fost cu succes. Totul s-a desfășurat în condiții bune, nu au fost contestații și am putut semna contractul de furnizare a ambarcațiunilor”, a declarat Nicolae Robu. Firma care a câștigat licitația, SPAT YARD SRL, este din Galați, și a făcut o ofertă de achiziționare a vaporetto cu suma de 6,9 milioane de lei. „Termenul de livrare este de 6 luni, valoare totală fiind de 6,9 milioane de lei. Am reușit să economisim suma de 4,2 miliaone de lei, pentru că suma totală de care am dispus a fost de 11 milioane de lei. Pe parcursul celor șase luni ele vor veni în mod eșalonat, după un grafic care urmează să fie stabilit”, a mai adăugat edilul Timișoarei.

Lungimea unei asemenea ambarcațiuni este de 12,7 metri, înălțimea de 4,9 metri, înălțimea de construcție de 1,05 metri, iar pescajul de 0,65 de metri. Fiecare navă necesită un echipaj format din două persoane, iar numărul de locuri este de 50. „Fiecare vaporetto va avea 50 de scaune. Vom avea ambarcațiuni care circulă în cadrul sistemului de transport comun al RATT, după un program regulat, dar vom avea și altele care vor fi folosite pentru agrement. Mă aștept, mai degrabă, la început să fie folosite ca agrement, până lumea se va obișnui cu ele”, a încheiat primarul Timișoarei.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore