viitorul-tramvai-reabilitat-timisoara-1
vedere din față

Prima zi de lucru de după Paști a adus un anunț extrem de important făcut de primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Cinci proiecte mari de infrastructură, sau care țin de această latură, se finalizează în ”următoarele câteva săptămâni”, în timp ce alte cel puțin cinci vor fi finalizate în ”următoarele câteva luni”. Partea proastă este că între ultimele cinci dintre cele zece proiecte cu care se laudă primarul capitalei Banatului că vor fi finalizate, nici măcar n-au demarat.

”VIN MARILE FINALIZĂRI!

În sfârşit, e primăvară! A trecut şi sărbătoarea Paştelui, cu minivacanţa pe care ea o ocazionează întotdeauna, deci, ne putem concentra, de-acum, mai „în forţă”, pe muncă. Iar munca ne va aduce, în 2015, mari finalizări, cu beneficiile şi bucuriile inerente lor. Iată doar câteva dintre ele, care se vor produce în următoarele câteva săptămâni:
1. Finalizarea realizării pasajului subteran Michelangelo;
2. Finalizarea reabilitării şi conversiei funcţionale a unei bune părţi din centrul istoric (Piaţa Libertăţii şi porţiunile incluse în proiect din străzile incidente la ea: Alba Iulia, Victor Vlad Delamarina, Coriolan Brediceanu, Emanoil Ungureanu şi 3 August 1919, apoi străzile Lucian Blaga, Florimund Mercy, Praporgescu, Carusso şi Strada Fără Nume);
3. Finalizarea realizării Sistemului de Transport Public Intermodal Mijloace Auto-Biciclete;
4. Finalizarea reabilitării cu înnoire 90% (!) a primelor tramvaie;
5. Finalizarea reabilitării străzii Ştefan cel Mare;

Urmează, apoi, în următoarele câteva luni:
6. Finalizarea amenajării în noul concept urbanistic a primului grup de spaţii dintre blocuri (astfel de amenajări se vor face în 2015 în cel puţin cinci cartiere);
7. Finalizarea realizării Sălii Polivalente cu 3000 de locuri „Politehnica”;
8. Finalizarea realizării Parcului de Skating;
9. Finalizarea reabilitării liceelor Lenau (!!!), Loga (!!!) şi Calderon;
10. Finalizarea anveloparii a cca 60 de blocuri cuprinzând peste 1.500 apartamente şi multe, multe altele” a anunțat edilul-șef al orașului de pe Bega, care, așa cum el însuși posta pe Facebook, și-a petrecut minivacanța de Paște pe insula grecească Rhodos, din Marea Egee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.