ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Culmea! Avem cel mai bun internet din UE, dar ”stăm cel mai prost la numărul utilizatorilor”! Ce spune ministrul Grindeanu VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Conform unui studiu realizat de cei de la Net Index, România ocupă locul trei în lume în ceea ce privește viteza de download de internet, după Singapore (117,55 Mbps) și Hong Kong (101,81 Mbps), având o viteză medie de 73,77 Mbps, ceea ce înseamnă că suntem cei mai ”tari” la nivel european.

Din nefericire nu stăm la fel de bine și în ceea ce înseamnă numărul utilizatorilor, în adevăratul sens al cuvântului, de servicii de date, țara noastră fiind pe ultimul loc la nivelul Uniunii Europene, în România existând un computer sau un device conectat la internet în numai jumătate din locuințe. ”Stăm cel mai prost, în acest moment, în ceea ce înseamnă utilizatorii de internet, dar depinde cum îi clasificăm, la nivel de Uniunea Europeană, nu la nivel mondial. Depinde ce înseamnă utilizator, care ar fi definiția. Acum, conform datelor statistice, deși pare ciudat pentru noi, aproape jumătate din populația României n-a intrat niciodată pe Internet. Un utilizator de internet ar însemna ca cel puțin o dată la două-trei zile să folosească internetul. Dacă eu intru acum pe internet și după aia intru peste doi ani, nu sunt utilizator de internet. Ne dorim să creștem procentul utilizatorului de internet, să ajungem undeva în jur de 60-70% de utilizatori în adevăratul sens al cuvântului” a explicat ministrul Societății Informaționale, timișoreanul Sorin Grindeanu.

Social-democratul care vrea să ”acapareze” funcția de președinte al PSD Timiș, spune că la nivel național, sub 10 procente din populația României folosește ”e-commerce” – serviciul de tranzacții electronice, asta în timp ce media europeană este de circa 80 la sută.

Vezi înregistrarea video de mai jos pentru a afla cum vrea Grindeanu să crească aceste cote și ce planuri are Ministerul pentru a ”dezvolta” acest domeniu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=PRgbvnIwkyI&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore