Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăSingurul deputat PSD din Timiș care a semnat manifestul prin care se...

Singurul deputat PSD din Timiș care a semnat manifestul prin care se cere un Guvern tânăr: Și datorită nouă, vor intra tineii în Guvern

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Așa cum vă informam încă de ieri, duminică dimineață o serie de deputați din PSD au lansat un manifest destinat conducerii Partidului Social Democrat prin intermediul căruia politicienii explicau, printre altele, că ”noi, iniţiatorii acestui manifest, credem că PSD are nevoie de o reformă profundă. Credem că trebuie să construim noul Guvern pe baza principiilor cerute de majoritatea românilor: respect, onestitate şi transparenţă. Credem că trebuie să înlăturăm odată pentru totdeauna etichetele de <corupţi> şi <comunişti>”.

Unul dintre cele 18 nume apărute pe lista semnatarilor este cel al deputatului PSD Timiș, Cătălin Tiuch, tânăr la rândul său, având doar 36 de ani, care susține că și numele lui Sorin Grindeanu trebuia trecut, acesta anunțând că este de acord, dar, din motive neelucidate, acesta a dispărut, culmea, tocmai după ce numele lui Grindeanu a apărut ca propunere pentru a prelua funcția de ministru al Comunicaţiilor şi Societății Informaţionale. ”Sorin Grindeanu nu e singurul deputat care a fost de acord cu noi și nu apare ca semnatar al acestui memorandum. Nu comentez de ce nu mai e, nu vreau să intru în subiectul acesta” a explicat Tiuch, pentru Vocea Timișului.

Pesedistul este convins că cei din conducerea PSD au ținut cont de manifestul lor atunci când au făcut nominalizările pentru viitorul Guver, Ponta IV. ”Sunt convins că în conducerea partidului se ține cont de acest memorandum. Și datorită tui vor intra în Guvern niște tineri care merită să fie acolo. Sunt oameni ca Vulpescu, Sorin Grindeanu, asupra cărora nu planeaza niciun fel de acuzații de corupție sau așaceva. Sunt profesioniști în domeniul lor și merită ca partidul să iasă cu ei în față și să o lăsăm puțin mai moale. Să înțelegem de ce am pierdut în data de 16 noiembrie” mai spune Tiuch.

Deputatul PSD Timiș ar schimba inclusiv forma de organizarea la sediul PSD din Timișoara, acolo unde social-democrații au un sediu foarte mare, dar aproape ”gol”, întrucât în interiorul clădirii nu funcționează altceva decât ”politica” PSD. ”Trebuie să ne umplem sediile de partid cu oameni. De exemplu, la Timișoara, avem un sediu dispus pe trei nivele care trebuie umplut. Trebuie să avem parteneriate cu ONG-uri și dezbateri cu oameni care gândesc social-democrat. Sediul nu îl ai, doar ca să-l ai. Trebuie să fie funcțional și deschis către toate categoriile sociale. Trebuie să aducem profesioniști, care să aducă experiența lor, să ajungem să fim recunoscuți în societate pentru asta” a mai spus Cătălin Tiuch.

Conținutul întregului manifest semnat de deputații PSD poate fi descărcat de mai jos.

[dg]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare