Singurul deputat PSD din Timiș care a semnat manifestul prin care se cere un Guvern tânăr: Și datorită nouă, vor intra tineii în Guvern

- Advertisement -

Așa cum vă informam încă de ieri, duminică dimineață o serie de deputați din PSD au lansat un manifest destinat conducerii Partidului Social Democrat prin intermediul căruia politicienii explicau, printre altele, că ”noi, iniţiatorii acestui manifest, credem că PSD are nevoie de o reformă profundă. Credem că trebuie să construim noul Guvern pe baza principiilor cerute de majoritatea românilor: respect, onestitate şi transparenţă. Credem că trebuie să înlăturăm odată pentru totdeauna etichetele de <corupţi> şi <comunişti>”.

Unul dintre cele 18 nume apărute pe lista semnatarilor este cel al deputatului PSD Timiș, Cătălin Tiuch, tânăr la rândul său, având doar 36 de ani, care susține că și numele lui Sorin Grindeanu trebuia trecut, acesta anunțând că este de acord, dar, din motive neelucidate, acesta a dispărut, culmea, tocmai după ce numele lui Grindeanu a apărut ca propunere pentru a prelua funcția de ministru al Comunicaţiilor şi Societății Informaţionale. ”Sorin Grindeanu nu e singurul deputat care a fost de acord cu noi și nu apare ca semnatar al acestui memorandum. Nu comentez de ce nu mai e, nu vreau să intru în subiectul acesta” a explicat Tiuch, pentru Vocea Timișului.

Pesedistul este convins că cei din conducerea PSD au ținut cont de manifestul lor atunci când au făcut nominalizările pentru viitorul Guver, Ponta IV. ”Sunt convins că în conducerea partidului se ține cont de acest memorandum. Și datorită tui vor intra în Guvern niște tineri care merită să fie acolo. Sunt oameni ca Vulpescu, Sorin Grindeanu, asupra cărora nu planeaza niciun fel de acuzații de corupție sau așaceva. Sunt profesioniști în domeniul lor și merită ca partidul să iasă cu ei în față și să o lăsăm puțin mai moale. Să înțelegem de ce am pierdut în data de 16 noiembrie” mai spune Tiuch.

Deputatul PSD Timiș ar schimba inclusiv forma de organizarea la sediul PSD din Timișoara, acolo unde social-democrații au un sediu foarte mare, dar aproape ”gol”, întrucât în interiorul clădirii nu funcționează altceva decât ”politica” PSD. ”Trebuie să ne umplem sediile de partid cu oameni. De exemplu, la Timișoara, avem un sediu dispus pe trei nivele care trebuie umplut. Trebuie să avem parteneriate cu ONG-uri și dezbateri cu oameni care gândesc social-democrat. Sediul nu îl ai, doar ca să-l ai. Trebuie să fie funcțional și deschis către toate categoriile sociale. Trebuie să aducem profesioniști, care să aducă experiența lor, să ajungem să fim recunoscuți în societate pentru asta” a mai spus Cătălin Tiuch.

Conținutul întregului manifest semnat de deputații PSD poate fi descărcat de mai jos.

[dg]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Timișoara – de la primul tramvai electric la întâiul mijlocul de transport în comun cu cea mai lungă autonomie din lume

De-a lungul secolelor, în Banat s-au înregistrat nenumărate premiere....

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img