Degringoladă şi haos în PSD Timiş

- Advertisement -

PSD Timiș e cel mai blocat partid politic din județ. În plină precampanie electorală, pesediștii se ascund tot mai tare, încă nu se știe de cine sau de ce. Lansarea forțată a doctorului Florică Bârsășteanu la primăria Timișoara a fost urmată de câtvea acțiuni „spectaculoase” care au oscilat între comic și ridicol, cele mai multe zâmbete stârnind campania de distribuire a unor fluturași de tip abțibild cu ocazia Zilei Internaționale a Fericirii, iar ulterior protagoniștii și-au pus pozele pe Facebook. Evident, doar erau fericiți, ei între ei.

Timid și lejer, candidatul PSD la Primăria Timișoarei a mai distribuit câteva texte cu limbaj de lemn, în sistem sponsorizat, pe Facebook, texte în care compară verificarea stării de sănătate a cetățenilor cu ITP-ul care se face periodic la mașini. Nu se știe încă cine i-a vândut profesorului doctor Bârsășteanu această idee, însă e clar că asocierea dintre om și mașină e cel puțin nefericită. Sau poate că omul face parte din categoria medicilor ce își tratează pacienții ca pe niște mașini, fără suflet și sentimente. Rămâne de văzut!

Aceste scăpări penibile de început de campanie – de fapt singurele acțiuni publice ale PSD Timiș – au ridicat și ridică, însă, mari semne de nemulțumire în interiorul organizației. Tot mai mulți șefi de structuri de cartier își pun întrebări și caută răspunsuri, însă nimeni nu pare să le aibă. După eliminarea pe repede înainte a fostului președinte al PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, noul lider impus fără vot a devenit Florică Bârsășteanu, care se pare că îl tratează de la mare distanță pe președintele organizației județene, Sorin Grindeanu, pe care, gurile rele spun asta, îl ignoră cu zgomot. Pe de altă parte, Grindeanu evită să ia taurul de coarne și să-și pună la punct organizația fiind preocupat de tot felul de chestiuni mai mult sau mai puțin colaterale. Singurii care veghează din spate toată desfășurarea se pare că sunt oamenii profesorului Dan Poenaru, care s-a retras doar de fațadă din prima linie în care a fost readus de Grindeanu (spre stupoarea multor din vechii lideri și primari) care îi controlează discret pe mai toți trepădușii actuali din PSD Timiș.

Lucrurile par mult mai grave, cu atât mai mult cu cât şi Organizația PSD Lugoj e într-un circ monstruos, datorită unui document semnat de primarul Francisc Boldea, în calitate de edil, document care duce într-o zonă penală urâta a traficului de influența. Mai multe detalii pe: https://lugojonline.ro/se-confirma-francisc-boldea-se-alege-cu-inca-o-plangere-penala-pentru-abuz-in-serviciu/

document semnat de primarul Francisc Boldea

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare