Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDeputatul Cătălin Tiuch îl CONTRAZICE pe șeful său, Sorin Grindeanu! De ce...

Deputatul Cătălin Tiuch îl CONTRAZICE pe șeful său, Sorin Grindeanu! De ce îi ia apărarea primarului din Recaș, urmărit PENAL

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Președintele interimar al PSD Timiș, Sorin Grindeanu spunea la milocul lunii ianuarie a acestui an, după preluarea funcției de conducere a filialei județene a partidului, că: pesediștii care au probleme cu justiția, partidul se va despărți până când aceștia își rezolvă acele probleme, iar dacă justiția spune că aceștia sunt nevinovați vor putea reintra în ”circuitul” PSD Timiș.

Nu de aceeași părere pare să fie și deputatul social-democrat Cătălin Tiuch, care sare în apărarea unui ”penal” din același partid. Este vorba despre primarul din Recaș, Pavel Teodor, care este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la uzurparea funcţiei, instigare la hărţuire şi instigare la abuz în serviciu, în dosarul gestionat de DNA Timișoara în care sunt cercetați toți ”capii” din IPJ Timiș.

Întrebat dacă nu ar fi cazul ca Pavel Teodor să-și dea demisia din funcția de primar, Tiuch a răspuns tranșant: ”Nu cred că e cazul! După ce va avea o condamnare poate să-și dea demisia. Nu are o funcție în PSD și e firesc să meargă în justiție, să se apere” a motivat deputatul PSD Timiș.

Așadar, tragem concluzia că fie cuvintele lui Sorin Grindeanu au fost doar de ”fațadă”, ceea ce nu ne mai miră cu nimic atunci când vorbim despre PSD, fie că este vorba de organizația județeană, fie că forbim despre același partid la nivel național, unde există ”n” urmăriți penal care sunt în continuare membri de partid, ba chiar cu funcții de conducere în dreptul unora dntre ei.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=2AtAYCJu4Jg&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare