Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

EXCLUSIV! PSD Timiș pregătește minuțios FRAUDAREA ALEGERILOR în județ! Ce plan au ”comuniștii”

- Advertisement -

Una dintre locațiile indicate de sursa noastră, unde se merge momentan pe apelarea telefonică a locuitorilor din comuna și satele care aparțin de aceasta este tocmai la Sacoșu Turcesc, acolo unde oamenii ”prea-curatului” primar Gabriel Koller, care a trecut la PSD cu ajutorul ”Ordonanței Dragnea”, inclusiv consilieri locali (unul confirmând că a dat ”câteva telefoane”), s-au pus masiv pe ”coruperea” alegătorilor, chiar astăzi, deși campania electorală s-a încheiat.

Persoanele care sună locuitorii din Sacoșu Turcesc, Uliuc, Unip, Berini, Icloda, Otvești sau Stamora Română, promit alegătorilor că, în schimbul amplasării ștampilei de vot pe rubrica în interiorul căreia apare Victor Ponta, vor primi imediat suma de 150 de lei drept recompensă. ”Am fost apelat telefonic cu puțin timp în urmă. Mi s-a sugerat să îmi iau familia și prietenii și să mergem să votăm. Mai mult de atât, știu că vor fi mașini care vor merge din Timișoara spre Sacoșu Turcesc cu «votanți». Sunt dispuși să meargă la orice bătrân acasă cu urna mobilă. Am înțeles că la unii s-au dus să bată din poartă în poartă. Ei merg pe principiul că «fiecare vot contează» și că ei au ordin ca PSD să câștige peste tot. Sunt disperați!” ne-a informat sursa noastră.

PSD Timiș are aceleași planuri și la Giulvăz și chiar și într-o comună situată la o aruncătură de băț de Timișoara, la Șag, localități de unde am primit aceleași informații de la cetățeni care locuiesc acolo.

”Nu știu eu despre ce vorbește fiecare. Mie mi se pare normal să-și facă fiecare campania în termenul legal. Astăzi nu mai e zi de campanie. E posibil ceea ce spuneți, dar nu e treaba mea!” ne-a declarat Titu Bojin, președintele PSD Timiș, care susține că nu a impus nimănui să încalce legea, fiecare cunoscându-și atribuțiile.

Conform articolului 386 din Noul Cod Penal, privind coruperea alegătorilor, (1) Oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi. (2) Nu intră în categoria bunurilor prevăzute în alin. (1) bunurile cu valoare simbolică, inscripţionate cu însemnele unei formaţiuni politice.

Iată că pesediștii nu au profitat doar de ordonanța pusă la cale de Dragnea, ci ”importă” inclusiv metoda de fraudare a acestuia, ca-n Teleorman, la el ”acasă”! Țineți minte ce zicea Crin Antonescu, ”fratele” lui Ponta, cum că PSD va fura alegerile?

Facem apel pe această cale către toți votanții din judeul Timiș, care au cunoștință despre tentative de fraudare a alegerilor, să apeleze serviciul de urgență 112, sau direct Poliția din fiecare localitate, pentru a-i da pe mâna legii pe cei care încalcă condițiile electorale. De asemenea, vă invităm să ne sesizați și nouă aceste aspecte fie prin intermediul rubricii ”Trimite-ne o știre” (cu explicații și dovezi foto sau video), dar și pe paginile de Facebook Știrile din Timiș sau Vocea Timișului, sau printr-un e-mail la redactie@voceatimisului.ro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore