Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ghinionul le-a ”furat” două puncte! Unirea Târlungeni 1-1 Poli Timișoara GALERIE FOTO

- Advertisement -

Etapă cu mai puțin noroc pentru Poli Timișoara în această săptămână. Bănățenii au terminat la egalitate partida din cea de-a doua etapă a returului ligii secunde, chiar dacă au condus cu scorul de 1-0, în deplasarea de la Unirea Târlungeni. Cu câțiva jucători importanți în afara terenului și cu Alexa suspendat, aflat în tribune, dar mai ales datorită unui penlaty ratat de Belu, Poli a izbutit un 1-1. chiar dacă a ratat o mulțime de ocazii.

”Rody”, titular fiind la această partidă, a trimis peste poartă, cu capul, de la 6 metri, iar în minutul 23, Keita avea să deschidă scorul, deși mijlocașul alb-negrilor a avut, de fapt, intenția de a centra. Henrique a ”testat” și el reacțiile goalkeeper-ului echipei din Târlungeni, însă Niczuly a fost la post. Liviu Nicolae de la gazde și Henrique de la oaspeți și-au mai încercat norocul înainte de pauză, însă la cabine se intra cu avantaj pentru bănățeni.

Repriza secundă a debutat prost pentru alb-negrii, iar Forika, de la oaspeți, avea să expedieze cu capul, o minge venită din corner, direct în plasa lui Smaranda, iar din minutul 49 scorul devenea 1-1. Popovici avea să-și treacă și el numele pe lista celor care încearcă marcarea unui nou gol, fără succes însă. Poli are șansa desprinderii în minutul 80, după ce același Popovici obține un penalty fiind faultat de Niczuly. Din nefericire, fundașul bănățenilor, Claudiu Belu a șutat slab, iar același Niczuly reușește să se opună.

Partida avea să see încheie cu scorul de 1-1, iar datorită unui alt rezultat de egalitate, obținut de Metalul Reșița pe terenul celor de la Șoimii Pâncota, Poli rămâne lider în seria vestică a Ligii a II-a, urmând ca etapa viitoare să întâlnească pe CSM Râmnicu Vâlcea, vineri, 21 noiembrie 2014, cu începere de la ora 17:00, pe arena ”Dan Păltinișanu”.

Unirea Tărlungeni: Niczuly, Vlăsceanu, Forika, Șerban (min.82- Istofor), Iaru, Antoche, Dâlbea, Cristea, Marcăș (min.80- Marin), Nicolae (c), Neculai (min.56- Antal). Antrenor: Dan Bona.

Poli Timișoara: Smaranda, Belu, Bocșan, Scutaru (c), Neagu, Popescu, Keita, Poparadu (min.90- Nanu), Boldea, Henrique, Rody (min.60- Popovici, min.89- Trandu). Antrenor: Dan Alexa.

Foto: Constantin Duma

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore