Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportGhinionul le-a ”furat” două puncte! Unirea Târlungeni 1-1 Poli Timișoara GALERIE FOTO

Ghinionul le-a ”furat” două puncte! Unirea Târlungeni 1-1 Poli Timișoara GALERIE FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Etapă cu mai puțin noroc pentru Poli Timișoara în această săptămână. Bănățenii au terminat la egalitate partida din cea de-a doua etapă a returului ligii secunde, chiar dacă au condus cu scorul de 1-0, în deplasarea de la Unirea Târlungeni. Cu câțiva jucători importanți în afara terenului și cu Alexa suspendat, aflat în tribune, dar mai ales datorită unui penlaty ratat de Belu, Poli a izbutit un 1-1. chiar dacă a ratat o mulțime de ocazii.

”Rody”, titular fiind la această partidă, a trimis peste poartă, cu capul, de la 6 metri, iar în minutul 23, Keita avea să deschidă scorul, deși mijlocașul alb-negrilor a avut, de fapt, intenția de a centra. Henrique a ”testat” și el reacțiile goalkeeper-ului echipei din Târlungeni, însă Niczuly a fost la post. Liviu Nicolae de la gazde și Henrique de la oaspeți și-au mai încercat norocul înainte de pauză, însă la cabine se intra cu avantaj pentru bănățeni.

Repriza secundă a debutat prost pentru alb-negrii, iar Forika, de la oaspeți, avea să expedieze cu capul, o minge venită din corner, direct în plasa lui Smaranda, iar din minutul 49 scorul devenea 1-1. Popovici avea să-și treacă și el numele pe lista celor care încearcă marcarea unui nou gol, fără succes însă. Poli are șansa desprinderii în minutul 80, după ce același Popovici obține un penalty fiind faultat de Niczuly. Din nefericire, fundașul bănățenilor, Claudiu Belu a șutat slab, iar același Niczuly reușește să se opună.

Partida avea să see încheie cu scorul de 1-1, iar datorită unui alt rezultat de egalitate, obținut de Metalul Reșița pe terenul celor de la Șoimii Pâncota, Poli rămâne lider în seria vestică a Ligii a II-a, urmând ca etapa viitoare să întâlnească pe CSM Râmnicu Vâlcea, vineri, 21 noiembrie 2014, cu începere de la ora 17:00, pe arena ”Dan Păltinișanu”.

Unirea Tărlungeni: Niczuly, Vlăsceanu, Forika, Șerban (min.82- Istofor), Iaru, Antoche, Dâlbea, Cristea, Marcăș (min.80- Marin), Nicolae (c), Neculai (min.56- Antal). Antrenor: Dan Bona.

Poli Timișoara: Smaranda, Belu, Bocșan, Scutaru (c), Neagu, Popescu, Keita, Poparadu (min.90- Nanu), Boldea, Henrique, Rody (min.60- Popovici, min.89- Trandu). Antrenor: Dan Alexa.

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare