Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Atelier de analiză a ADN-ului urban al Timişoarei, la Casa Artelor

- Advertisement -

Casa Artelor va găzdui în perioada 17 – 21 martie, un atelier ce se va bucura de participarea a 25 de studenţi din cadrul Facultăţii de Arte şi Design Timişoara, specializaţi în arte plastice şi grafică. Aceştia îşi vor derula activitatea sub îndrumarea lectorului universitar dr. Corina Nani.

Evenimentul debutează sub denumirea  „Studii vizuale ale ADN-ului urban. Un proiect de design socio-cultural” şi va fi coordonat de designerii Marc Andrews și Christian Degen. Cei doi dețin o agenție pentru comunicare vizuală în Amsterdam și susțin în mod regulat cursuri la diferite instituții de învățământ superior. Atelierul are ca şi obiective motivarea tinerilor să exploreze propriul oraş din perspective diferite și să caute povești interesante, contradicții, probleme, mituri și fenomene urbane.  De asemenea se intenționează încurajarea în vederea dezvoltării unei atitudini critice și deschise spre experiment.

Studenții vor trebui să identifice o temă cu semnificație socială pentru oraș, să o cerceteze, să identifice posibilele probleme și să ofere diferite soluții grafice. Aceștia pot îmbunătății elemente grafice din oraș, precum panouri de afișaj, indicatoare, ghiduri turistice și panouri publicitare.

La sfârșitul atelierului, în data de 21 martie, la ora 18:00, lucrările studenților vor fi prezentate publicului la Casa Artelor.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore