Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Timișul VOTEAZĂ masiv! Vezi cu cât a crescut prezența...

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Timișul VOTEAZĂ masiv! Vezi cu cât a crescut prezența la urne la nivel național

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișorenii, dar și locuitorii din întregul județ s-au mobilizat mult mai bine pentru turul doi al alegerilor prezidențiale, fapt nemaiîntâlnit până acum, ținând cont de faptul că pe buletinele de vot nu mai sunt decât doi candidați, nu 14, așa cum a fost în primul tur de scrutin.

Conform ultimelor cifre făcute publice de BEC, până la ora 10:00, nu mai puțin de 7,88% dintre locuitorii celui mai vestic județ al țării s-au prezentat deja la secțiile de votare. Vă reamintim că în primul tur al ”prezidențialelor”, de acum două săptămâni, la ora 10:00, procentul prezenței la urne a fost de 6,5% la nivel județean.

22.700 de persoane au votat până la ora 10:00 în municipiul Timisoara, insemnand 7,92 % dintre timisorenii cu drept de vot.

La nivel național 8,52%, peste 1,5 milioane de alegători, au pus deja ștampila pe buletinul de vot, din cei 18.284.326 de alegători.

Rămâneți pe Vocea Timișului, pentru noi informații!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare