Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Timișul VOTEAZĂ masiv! Vezi cu cât a crescut prezența la urne la nivel național

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișorenii, dar și locuitorii din întregul județ s-au mobilizat mult mai bine pentru turul doi al alegerilor prezidențiale, fapt nemaiîntâlnit până acum, ținând cont de faptul că pe buletinele de vot nu mai sunt decât doi candidați, nu 14, așa cum a fost în primul tur de scrutin.

Conform ultimelor cifre făcute publice de BEC, până la ora 10:00, nu mai puțin de 7,88% dintre locuitorii celui mai vestic județ al țării s-au prezentat deja la secțiile de votare. Vă reamintim că în primul tur al ”prezidențialelor”, de acum două săptămâni, la ora 10:00, procentul prezenței la urne a fost de 6,5% la nivel județean.

22.700 de persoane au votat până la ora 10:00 în municipiul Timisoara, insemnand 7,92 % dintre timisorenii cu drept de vot.

La nivel național 8,52%, peste 1,5 milioane de alegători, au pus deja ștampila pe buletinul de vot, din cei 18.284.326 de alegători.

Rămâneți pe Vocea Timișului, pentru noi informații!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...