Polițiștii-din-Timiș-rezultate-notabile-la-JUDO04

O echipă a Corpului Național al polițiștilor din Inspectoratul Județean de Poliție Timiș a trimis în cursul săptămânii trecute șase participanți la etapa finală a Campionatului de Judo al Ministeruui de Interne, competiție organizată în Sala Sporturilor de la Deva.

Rezultatele polițiștilor sportivi din cadrul IPJ Timiș nu s-au lăsat așteptate, aceștia obținând patru locuri 5 în cadrul competiției. Acestea au fost obținute de: Bataraga Mihai – agent șef adjunct de poliție în cadrul Secției 3 a Poliției Municipiului Timișoara. (categoria 73 kg – peste 35 de ani), Micorici Lucian – comisar de poliție în cadrul Grupării Pirotehnice a Serviciului Acțiuni Speciale din IPJ Timiș (categoria 90 kg – peste 35 de ani), Dejica Dorel – agent șef de poliție la Postul de Poliție din Topolovățul Mare – Poliția Municipiului Lugoj (categoria 100 kg, peste 35 de ani) și Zuzac Claudiu – agent șef adjunct la Ordine Publică/Proximitate din cadrul Poliția Municipiului Lugoj (categoria +100 de kg, peste 35 de ani).

Mai sus decât colegii lor s-au clasat Drăgan Bogdan, comisar de politie în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Timiș, la categoria 81 kg, peste 35 de ani. Acesta a obținut medalia de bronz (locul 3), în timp ce Roșu Ioan Mircea, comisar șef de poliție în cadrul IPJ Timiș – șeful Centrului de Reținere și Arestare Preventivă a obținut medalia de argint, locul 2, la categoria 100 kg, peste 45 de ani – acesta fiind și cel mai bun rezultat individual al polițiștilor judoka din județul nostru.

”Toate aceste rezultate ale echipei Corpului Național al polițiștilor din cadrul IPJ Timiș au adus un aport important de puncte pentru clasificarea Inspectoratului General al Poliției Române pe locul 1 la general, în lupta în cadrul Ministerului Administrației și Internelor, surclasând Inspectoratul General al Jandarmeriei Române (locul 2), Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (locul 3), Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (locul 4) și Direcția de Informații și Protecție Internă (locul 5). Eu, ca președinte al Corpului Național al polițiștilor Timiș, mă declar foarte mulțumit de rezultatele obținute”, a declarat, pentru Vocea Timișului, comisarul șef Ioan Mircea Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here