Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lugojean arestat pentru comiterea unei tâlhării „la drumu’ mare”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Vineri, 27 septembrie 2013, în jurul orei 23:50. poliţiştii din municipiul Lugoj au fost sesizaţi de către B. P. despre faptul că un bărbat l-a deposedat, prin violenţă, de 600 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au depistat, pe strada C. Wallisch, pe I. Roland, de 23 de ani, suspectat de comiterea faptei. Acestuia i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, procedându-se la reţinerea suspectului pentru 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Lugoj cu propunere de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Suspectul a fost introdus în Arestul I.P.J. Timiş, iar oamenii legii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare