ŞOCANT! Adrian Haiduc dă în judecată Facultatea de Drept a Universităţii Tibiscus din Timişoara. Motivul este SCANDALOS

- Advertisement -

„Nu îmi vine să cred că astfel de lucruri se întamplă în România! Am fost astăzi la Universitatea „Tibiscus” din Timişoara, Facultatea de drept şi administraţie publică, să îmi ridic diploma de bacalaureat (am absolvit un an de drept 2007-2008). Secretara, o doamnă de nota 10, îmi spune care sunt procedurile de urmat. Ajung la casierie şi aflu cu stupoare că pentru fiecare an din 2008 până azi am de plătit 50 Ron/an, TAXA DE ARHIVARE! Răspund elegant că nu sunt dispus să plătesc această taxă din moment ce nu a fost stipulată în contractul lor cu mine. Mi se răspunde sec că regulamentul s-a schimbat. Domn din fire, solicit dovada prin care am fost informat de această schimbare (confirmare de primire, ceva). Răspunsul venit a fost pe măsură: „LA DUMNEAVOASTRĂ NU SE PUNE PROBLEMA DE BANI!” Stupefiat încerc să ajung la rectorat, dar o doamnă îmi spune că: „nu se poate fără programare”. Pai, ce e de făcut? Să le-o las moştenire, nu?” a povestit Adrian Haiduc păţania sa, una pe care o întâmpină toţi foştii studenţi ai acestei Universităţi private din Timişoara.

Contactat telefonic, Adrian Haiduc a declarat pentru cititorii Vocea Timişului că: „În anul universitar 2007-2008 am demarat studiile la a patra facultate. Este vorba despre Facultatea de Drept de la Universitatea Tibiscus din Timişoara, dar nu am încheiat-o. Adineaori am fost să-mi recuperez diploma de Bacalaureat şi mi s-a spus că trebuie să plătesc 50 de lei taxă de arhivare, pentru fiecare an în care ei au păstrat această diplomă. Le-am spus că nu am asemnat aşa ceva, în contractul nostru nu există stipulat aşa ceva. Ei au invocat noul regulament intern unde se specifică asta, dar eu nu am luat la cunoştinţă despre aşa ceva. Nu am fost informat depsre acest lucru. Am invocat inclusiv statulul de rezident american, iar răspunsul doamnei de la casierie îmi dă foc! La mine nu se pune problema de bani, bun, dar la ceilalţi? Şi mai e ceva, plata nu se poate efectua cu cardul? Unde trăim, Dumnezeule? În junglă?” ne-a explicat, revoltat, designerul timişorean.

Haiduc este dispus să acţioneze în justiţie Universitatea, cu atât mai mult cu cât este vorba tocmai despre Facultatea de Drept a instituţiei de învăţământ superior. „Intenţionez să dau în judecată Universitatea. Nu mi se pare normal să se procedeze aşa. Într-o instituţie în care se învaţă cum să se aplice legea, nu se respectă legea. Eu nu semnez petru aşa ceva, dar mi se bagă pe gât o taxă despre care nu am fost informat” ne-a spus Adrian Haiduc extrem de supărat pe ceea ce i-au făcut angajatele Universităţii Tibiscus.

Ulterior acestui episod, Haiduc a discutat telefonic cu secretara rectoratului, iar femeia l-a tras la răspundere pentru că „nu am mers să discut cu ei şi de ce trebuie să recurg la informarea opiniei publice”!!!

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Universitatea de Vest din Timisoara deschide noua perioada de admitere

După ce prima sesiune de admitere, cea din vară,...

Fosile de DINOZAUR, meteoriți și amoniți URIAȘI la Iulius Mall Timișoara

Iulius Mall Timişoara găzduieşte o nouă ediţie a ExpoMineralia,...

Bride to Be- Marguerite Fashion Show, un eveniment care va eclipsa târgurile de nunți

Bride to Be- Marguerite Fashion Show se pregătește pentru...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img