Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ATENŢIE şoferi! Ediţia a XIV-a a Bikers Festival debutează mâine, iar sâmbătă are loc PARADA MOTO. Vezi programul evenimentului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Finalul primei zile a festivalului, devenit deja tradiţional la Timişoara, va fi animat de Faceplant, Vespera, Forevermore (trupă tribut Whitesnake) şi Gothic.

Cea de-a doua zi a evenimentului, sâmbătă la prânz, va avea loc celebra paradă a motocicliştilor pe traseul Poligon – strada Avram Imbroane – strada Demetriade – strada Divizia 9 Cavalerie – Calea Aradului – strada Oituz – sens giratoriu Mărăşti şi retur.

Distracţia continuă şi după celebra paradă, iar de la ora 15:00 încep concursurile de mers încet pe motocicletă, carusel, slide beer, tricouri ude şi îndemânare pe motocicletă. Măiestria participanţilor la aceste competiţii va fi răsplătită cu premii constând în echipamente moto. Seara continuă cu o altă serie de concerte, care încep la ora 20:00, iar pe scenă vor urca Raven Tears, Apocalips, Paradigm şi Kempes – trupă care îşi va lansa la Timișoara cel mai recent videoclip întitulat… „Motociclist”. Videoclipul a fost filmat cu sprijinul organizatorilor Bikers Festival.

Duminică se anunţă zi de relaxare. Preţul unui bilet va fi de 30 de lei, iar camparea este inclusă în acest cost. La fel ca în fiecare an organizatorii aşteaptă participanţi din toată ţara, dar şi din ţările vecine cum ar fi Ungaria şi Serbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....