Finalul primei zile a festivalului, devenit deja tradiţional la Timişoara, va fi animat de Faceplant, Vespera, Forevermore (trupă tribut Whitesnake) şi Gothic.

Cea de-a doua zi a evenimentului, sâmbătă la prânz, va avea loc celebra paradă a motocicliştilor pe traseul Poligon – strada Avram Imbroane – strada Demetriade – strada Divizia 9 Cavalerie – Calea Aradului – strada Oituz – sens giratoriu Mărăşti şi retur.

Distracţia continuă şi după celebra paradă, iar de la ora 15:00 încep concursurile de mers încet pe motocicletă, carusel, slide beer, tricouri ude şi îndemânare pe motocicletă. Măiestria participanţilor la aceste competiţii va fi răsplătită cu premii constând în echipamente moto. Seara continuă cu o altă serie de concerte, care încep la ora 20:00, iar pe scenă vor urca Raven Tears, Apocalips, Paradigm şi Kempes – trupă care îşi va lansa la Timișoara cel mai recent videoclip întitulat… „Motociclist”. Videoclipul a fost filmat cu sprijinul organizatorilor Bikers Festival.

Duminică se anunţă zi de relaxare. Preţul unui bilet va fi de 30 de lei, iar camparea este inclusă în acest cost. La fel ca în fiecare an organizatorii aşteaptă participanţi din toată ţara, dar şi din ţările vecine cum ar fi Ungaria şi Serbia.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.