Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriConcertul "Magic" al Loredanei Groza ajunge la Timişoara

Concertul „Magic” al Loredanei Groza ajunge la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Concertele “Magic”, de la Sala Palatului din Bucureşti din luna noiembrie a anului trecut, au fost declarate “cele mai tari concerte al unui artist român”, aproape 8.000 de bucureşteni au fost acolo. Loredana a impresionat publicul cu o producţie grandioasă şi cu un impresionant show live, încărcat de emoţie, culoare şi magie. Cu ocazia acestui turneu toţi ce care nu au avut încă ocazia să participe la unul dintre concertele talentatei blonde, o vor putea vedea chiar la ei în oraş.

Primul oraş în care artista îşi va face apariţia este Constantă, urmând Galaţi, Ploieşti, Botoşani, Suceava, Iaşi, Oneşti, Bacău, Braşov, Piteşti, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Oradea şi pe final, Deva. La Timişoara, Loredana va ajunge pe data de 5 aprilie, în cadrul Filarmonicii Banatul. Evenimentul se va derula începând cu orele 19:30, iar preţul unui bilet VIP este de 150 RON.

“De-abia aştept să pornim cu show-ul ‘Magic’ în toată ţara! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!” a declarat artistă.

Loredana a anunţat că, după spectacolele din ţară va urma şi un turneu internaţional. Acesta se va întinde pe durata a circa două săptămâni şi va include concerte în Portugalia, Olanda, Blegia, Franţa, Marea Britanie şi Danemarca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare