Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriȘOCANT! Cântăreața Delia Matache a fost ÎMPUȘCATĂ în timpul unui concert, susținut...

ȘOCANT! Cântăreața Delia Matache a fost ÎMPUȘCATĂ în timpul unui concert, susținut în orașul FLĂMÂNZI

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sâmbătă seara, în timp ce se afla pe scena din orașul Flămânzi, unde cânta de mama focului, vedeta s-a trezit că unul dintre spectatori avea chef de glume nesărate.

Aceasta s-a apropiat de marginea scenei și i-a cerut tânărului pistolul pe care acesta îl ținea în mână și care părea a fi de jucărie. L-a studiat cu atenție și l-a întrebat din ochi pe unul dintre dansatorii ei dacă știe cum funcționează. Apoi, artista, nu a mai lăsat pistolul din maini, pentru ca la finalul piesei, să se apropie de public, întrebând retoric: “Funcționează cu bile, da? Este foarte urât ce ați făcut, să nu mai faceți niciodată așa ceva. Chestia asta rămâne la mine!”, a spus vedeta, după care a părăsit scena. Artista a dat de înțeles că în timpul show-ului a fost împușcată, motiv pentru care a decis să ”confiște” pistolul din public, scrie cancan.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare