Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sute de AMENZI date de polițiștii timișeni în mini-vacanța încheiată ieri. Vezi câți oameni ai legii te-au ”URMĂRIT” în județ

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, în perioada 15-17 august 2014, aproape 850 de poliţiştii au acţionat pe raza judeţului Timiş. Principalele activităţi desfăşurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă, pentru ca toţi românii să se bucure în linişte de mini-vacanţa de Sfânta Maria. Dintre oamenii legii angrenaţi în misiuni în această perioadă, peste 500 au fost de la ordine publică, 107 de la poliţia rutieră, 22 sunt poliţişti de investigaţii, 131 de la transporturi, restul fiind de la alte structuri.

Toți oamenii legii au acţionat cu 280 de mijloace auto şi 64 de patrule pedestre. În ultima zi din mini-vacanţă, pentru o întoarcere în siguranţă, a fost suplimentat numărul poliţiştilor de la rutieră, ordine publică şi transporturi.

În urma acestor măsuri întreprinse, au fost constatate 38 de infracţiuni de natură judiciară, economică şi rutieră, 32 dintre acestea fiind confiscate în delict flagrant. Poliţiştii au aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproape 130.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, actele de comerţ şi normele rutiere. Totodată au fost indisponibilizate bunuri în valoare de peste 2.500 de lei.

În aceeaşi perioadă, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 20 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea limitelor legale de viteză, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

În urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către poliţiştii timişeni nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii şi siguranţei publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare