Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Campionul Ionel Pascotă câștigă o nouă etapă din ”Naționalul” de motociclism viteză și este la un pas de un nou TITLU!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sportivul care reprezintă Timișoara în atât în competiția națională cât și în Campionatul European de Est a reușit să se impună în cadrul unei noi etape a Campionatului Național de motociclism viteză, etapă desfășurată în Ungaria, pe circuitul Hungaroring. Această etapă a avut loc zilele trecute, mai precis sâmbătă și duminică.

Pascotă Racing Team a ocupat nu doar primul ci primele două locuri ale clasei dedicate motocicletelor de 600 de centimetri cubi.

După calificările disputate sâmbătă, la finalul cărora Pascotă obținea un nou pole-position, etapa competiției interne, desfășurate a doua zi, s-a dovedit un nou succes pentru Pascotă. La finalul celor 13 tururi de circuit, Ionel a câștigat detașat ciompetiția fiind urmat de un alt pilot al clubului timișorean Pascotă Racing Team, Titus Cun. Ultimul loc de pe podium a fost adjudecat de Adrian Ciușdea de la Steaua București.

”Mă declar mulțumit de acest rezultat și sunt bucuros că ne îndreptăm spre câștigarea unui nou titlu de Campion Național și în 2014. Vreau să mulțumesc Consiliului Județean Timiș și Primăriei Municipiului Timișoara pentru încrederea și sprijinul acordat în 2014. Nu pot uita și de ceilalți sponsori și parteneri care m-au sprijinit și pe care sper să nu-i dezamăgesc” a declarat Ionel Pascotă, la revenirea în România.

Următoarea etapă la care va participa Ionel Pascotă va avea loc abia pe data de 14 septembrie, pe circuitul SlovakiaRing, unde va avea loc ultima etapă din cadrul Campionatului Național de motociclism viteză, ocazie cu care se va decide și noul Campion Național, care, sperăm noi, să fie din nou Ionel Pascotă!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore