Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Campionul Ionel Pascotă câștigă o nouă etapă din ”Naționalul” de motociclism viteză și este la un pas de un nou TITLU!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sportivul care reprezintă Timișoara în atât în competiția națională cât și în Campionatul European de Est a reușit să se impună în cadrul unei noi etape a Campionatului Național de motociclism viteză, etapă desfășurată în Ungaria, pe circuitul Hungaroring. Această etapă a avut loc zilele trecute, mai precis sâmbătă și duminică.

Pascotă Racing Team a ocupat nu doar primul ci primele două locuri ale clasei dedicate motocicletelor de 600 de centimetri cubi.

După calificările disputate sâmbătă, la finalul cărora Pascotă obținea un nou pole-position, etapa competiției interne, desfășurate a doua zi, s-a dovedit un nou succes pentru Pascotă. La finalul celor 13 tururi de circuit, Ionel a câștigat detașat ciompetiția fiind urmat de un alt pilot al clubului timișorean Pascotă Racing Team, Titus Cun. Ultimul loc de pe podium a fost adjudecat de Adrian Ciușdea de la Steaua București.

”Mă declar mulțumit de acest rezultat și sunt bucuros că ne îndreptăm spre câștigarea unui nou titlu de Campion Național și în 2014. Vreau să mulțumesc Consiliului Județean Timiș și Primăriei Municipiului Timișoara pentru încrederea și sprijinul acordat în 2014. Nu pot uita și de ceilalți sponsori și parteneri care m-au sprijinit și pe care sper să nu-i dezamăgesc” a declarat Ionel Pascotă, la revenirea în România.

Următoarea etapă la care va participa Ionel Pascotă va avea loc abia pe data de 14 septembrie, pe circuitul SlovakiaRing, unde va avea loc ultima etapă din cadrul Campionatului Național de motociclism viteză, ocazie cu care se va decide și noul Campion Național, care, sperăm noi, să fie din nou Ionel Pascotă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Debut „castigator” în noul sezon de motociclism viteză pentru Patrick și Ionel Pascotă

Primele două etape ale Campionatului Național de Viteză pe Circuit, etape care au contat...

Lucian Miron, legitimat la CSU UVT Timisoara, campion national la sah, in 2019

Cunoscuta expresie - cei din urmă care vor fi cei dintâi, a fost valabilă...

VIDEO Documentarul Pascota – cea mai titrata familie de sportivi din istoria motorsportului romanesc

Cea mai titrată familie din istoria sporturilor cu motor din România, familie care a...