ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii locali din Timișoara, nevoiți să FACĂ CURAT în casa unui bătrân care și-a umplut casa cu GUNOAIE! FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Locatarii unui imobil situat pe strada Sergent Constantin Mușat, în apropierea Pieței Unirii din Timișoara deși au apelat în repetate rânduri la autorități în vederea soluționării unui caz apărut la unul din apartamentele din imobil și anume că o persoană depozitează în apartamentul său deșeuri ușor inflamabile ziare, sticle, haine și obiecte vechi și a ocupat abuziv subsolul imobilului, acestea fiind un adevărat focar cu risc crescut de îmbolnăvrire pentru toți locatarii, situația a rămas însă nerezolvată.

În urma verificărilor efectuate de Poliția Locală, ca urmare a audienței unui locatar, s-a constatat că persoana care locuiește în acest apartament are o vârstă înaintată, este bolnavă și nu are posibiliteatea de a lua măsurile de igienizare a locuinței, fapt pentru care vineri, 14 august 2014, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului împreună cu locatarii au evacuat deșeurile din respectiva locație, S.C. Retim SA punând la dispoziție un recipient pentru depozitarea și transportul acestora.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore