AcasăStiriSocialIncendiu la o hală dezafectată a fostului C.A.P. din Moşniţa

Incendiu la o hală dezafectată a fostului C.A.P. din Moşniţa

Incendiu, marți seară, la o hală dezafectată a fostului CAP, din Moșnița. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului.

Mai multe echipaje de pompieri au fost solicitate, marți seară, pentru a stinge un incendiul izbucnit la o hală dezafectată a fostului C.A.P., situat pe drumul ce leagă localitățile Moșnița Nouă și Urseni. Clădirea a fost lăsată în paragină de către proprietar și era goală în momentul izbucnirii incendiului. Pompierii de la ISU Banat, alături de pompierii voluntari de la Moșnița au lucrat aproximativ o oră pentru stingerea incendiului. Misiunea pompierilor a fost destul de dificilă, clădirea fiind într-o stare avansată de degradare, iar sub ţigla de pe acoperiş se afla un strat izolator din trestie, care întreţinea focul. Proprietarul clădirii urmă să demoleze hala, deţinând şi o autorizaţie de demolare în acest sens. După ce pompierii au reuşit să stingă focul, proprietarul clădirii a trimis un buldoexcavator care s-a ocupat de demolarea fostului grajd.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente