ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Incendiu la o hală dezafectată a fostului C.A.P. din Moşniţa

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Incendiu, marți seară, la o hală dezafectată a fostului CAP, din Moșnița. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului.

Mai multe echipaje de pompieri au fost solicitate, marți seară, pentru a stinge un incendiul izbucnit la o hală dezafectată a fostului C.A.P., situat pe drumul ce leagă localitățile Moșnița Nouă și Urseni. Clădirea a fost lăsată în paragină de către proprietar și era goală în momentul izbucnirii incendiului. Pompierii de la ISU Banat, alături de pompierii voluntari de la Moșnița au lucrat aproximativ o oră pentru stingerea incendiului. Misiunea pompierilor a fost destul de dificilă, clădirea fiind într-o stare avansată de degradare, iar sub ţigla de pe acoperiş se afla un strat izolator din trestie, care întreţinea focul. Proprietarul clădirii urmă să demoleze hala, deţinând şi o autorizaţie de demolare în acest sens. După ce pompierii au reuşit să stingă focul, proprietarul clădirii a trimis un buldoexcavator care s-a ocupat de demolarea fostului grajd.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore