ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cadavru plutind pe canalul Bega, în apropierea podului Modoș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Descoperire macabră, miercuri dimineață, în râul Bega. Polițiștii și pompierii au fost trimiși în zona podului Modoș, după ce un cadavru a fost observat plutind pe canal.

Sesizarea a fost făcută în jurul orei opt, iar un echipaj de la ISU Banat, dar și polițiști și criminaliști, s-au deplasat la fața locului. Cadavrul plutea pe râul Bega în apropierea malului, iar salvatorii au reușit să îl scoată destul de uşor din apă. Din primele cercetări de la faţa locului, trupul neînsufleţit este al unui bărbat de aproximativ 50 de ani care nu avea documente de identitate asupra sa. Se bănuieşte că este mort, de aproximativ 24 de ore, potrivit polițiștilor, iar intervenția unui echipaj al ambulanței nu a mai fost necesară. Corpul bărbatului a fost preluat de cei de la Institutul de Medicină Legală, care vor stabili cu exactitate în urma autopsiei cum s-a produs decesul. Polițiștii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă și încearcă acum să afle identitatea bărbatului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore