Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

S-a făcut RECEPȚIA lucrărilor de consolidare a malurilor Begăi. Când vin vaporașele și cum a fost ”luat la rost” Titu Bojin VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 6 mai 2015, a avut loc recepţia lucrărilor prevăzute în proiectul ”Refacere consolidări Canal Bega în municipiul Timişoara, jud. Timiş”, proiect cofinanţat prin Fondul de Coeziune al Uniunii Europene. Evenimentul s-a desfășurat în Parcul Uzinei de Apă (Stonehenge), pe malul drept al Canalului Bega, iar de față au fost mai multe persoane implicate în acest proiect, de la directorul firmei reprezentante a asocierii de companii care au realizat lucrările, care depășesc 19 milioane de lei, reprezentanți ai Administrației Bazinale de apă Banat, dar și președintele CJ Timiș, Titu Bojin.

În filmarea video de mai jos puteți afla ce spune reprezentantul companiilor care s-au ocupat de finalizarea acestui proiect de mare importanță și de ce spune că ”nu a fost deloc simplu” de dus la bun sfârșit acest proiect. Iulian Drăgunoiu explică și ce tehnologie ”mai costisitoare” au fost nevoiți constructorii să folosească, pentru a finaliza proiectul într-un an de zile în loc de doi ani, cât era prevăzut în mod normal să dureze șantierul.

”Încet, mergem spre ieșirea din Timișoara. Așteptăm cu interes lucrările colegilor de la Primăria Timișoara pentru a putea să ne plimbăm cu vaporașele. Rămâne un semn de întrebare pe care mai trebuie să-l rezolvăm, e nodul hidrotehnic de la Sânmihai. Trebuie să încheiem această realizare cu lucrările la acest nod pentru a da posbilitatea tranzitării de la Sânmihai, înspre aval, cu vaporașele”, a explicat Titu Bojin, care, în timpul acestui discurs, a fost ”solicitat” de un cetățean care locuiește în zonă, pentru a da câteva răspunsuri la întrebări legate de ”treaba primăriei”.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

După ani și ani! Justiția timișoreană confirmă investigațiile voceatimișului.ro în cazul cooperativei PSD de la IPJ Timiș

Azi, după cinci amânări, Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat în cel mai important...

”Dinozaurul” Titu Bojin, înlocuit cu un traseist politic. Finul lui Tariceanu preia fraiele Apelor din Banat

Schimbare în conducerea ABA Banat. Directorul general al instituției, Titu Bojin - un adevărat...

Criticat de adversarii politici, primarul Robu face sondaj pe Facebook. Ce vrea sa stie

A greşit sau a procedat corect atunci când a decis să extindă lista de...