„Distincţie” pentru primarul Robu: a fost numit preşedinte al unei comisii de gestiune a cadavrelor de câini. Cum comentează

0
1168
Robu

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, s-a trezit cu o atribuţie în plus. Pe lângă multele sarcini pe care le are în subordine ca edil-şef Robu a fost numite recent….preşedinte al unei comisii de gestiune a cadavrelor de câini. Vestea l-a enervat la culme pe edilul timişorean care spune că legislaţia din România este aberantă.

„Mi-a venit la semnat în mapă numirea unei comisii de gestiune a cadavrelor de câini. Şi când mă uit: preşedinte- primarul, poziţia a doua –un viceprimar, pe poziţia a treia – secretarul. Pai, măi oameni buni, un primar nu are altceva de făcut decât să se ocupe de gestiunea cadavrelor de câini? Da, am onoarea să fiu președinte și la o asemenea comisie! Cică scrie în lege. Eu le spun cum își permit, ei îmi spun că este în lege, nu știu ce ordonanță parcă una mai generală de organizare a activității sanitar-veterinare şi de siguranţă alimentară. (…) Cum să pui primarul în comisia de gestiune a cadavrelor de câini? Suntem într-o țară normală? După aceea mă voi trezi dacă nu sunt acolo, că nu pot accepta ideea, îmi tremură mâna când trebuie să semnez un asemenea document că mi se pare stupid că am ajuns să mă ocup de aşa ceva, dar stai, am măcar onoarea de preşedinte, nu sunt un simplu truditor în acea comisie”, a declarat Robu.

Spune-ţi opinia civilizat!