AcasăStiriUniversitatea Politehnica Timișoara dă startul la RoboTEC 2015

Universitatea Politehnica Timișoara dă startul la RoboTEC 2015

Timp de șapte ediții, RoboTEC s-a desfășurat ca o probă în interiorul competiției iTec (iT Engineering Contest). Anul acesta va fi prima ediție în care proiectul va activa separat, dar va fi la fel, organizat de către Liga AC, cu sprijinul cadrelor didactice și al companiilor din sfera IT&C.

Acesta se adresează studenților de la facultăți de profil din țară și din străinătate pasionați de robotică și inteligență artificială. Concursul are ca scop aprofundarea cunoștințelor si perfecționarea abilităților participanților în ceea ce privește crearea, programarea și testarea unui robot autonom.

Studenții vor fi evaluați în cadrul a patru probe: proba de urmărire a liniei, proba de mini-sumo, proba de ieșire din labirint și proba liberă, care se vor desfășura în cadrul Universității Politehnica din Timișoara. În urma competiției, studenții primesc premii, dobândesc experiență și își dezvoltă capacitatea de aplicare a noțiunilor teoretice în practică.

În ceea ce privește organizarea propriu-zisă a concursului, dar și premiile ce urmează a fi oferite câștigătorilor, este important de menționat că am beneficiat de susținerea permanentă și necondiționată a partenerilor noștri de încredere, printre care se numără: Universitatea Politehnica Timisoara, în speță Facultatatea de Automatică și Calculatoare, Casa Automată, Symme 3D, Elster Rometrics, Flextronics, Smart City, Robofun.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente