decizie-judecator-lege-catuse
Foto: prisonreformmovement.wordpress.com

Joi, 23 aprilie 2015, poliţiştii Secţiei 4 din Timişoara, în urma investigaţiilor efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale din Timişoara. Cei trei, în perioada noiembrie 2014 – ianuarie 2015, sunt suspectați că ar fi sustras articole vestimentare din mai multe societăţi comerciale, pe care ulterior le-ar fi valorificat, cauzând un prejudiciu de aproximativ 150.000 de lei.

Din cercetări a reieşit că, aceştia ar fi sustras bunurile fie cu ajutorul unor dispozitive improvizate pentru scoaterea elementelor de siguranţă prinse pe haine, fie cu dispozitive de bruiaj al sistemului de alarmare instalat la punctele de acces în societăţi. Cei trei sunt bănuiţi de comiterea a peste 20 de fapte de acest gen, toate pe raza municipiului Timişoara.

Persoanele în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri magistraţii au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Foto: prisonreformmovement.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.