Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTrei spărgători de magazine din Timișoara, ARESTAȚI preventiv. Au FURAT haine de...

Trei spărgători de magazine din Timișoara, ARESTAȚI preventiv. Au FURAT haine de 150.000 de lei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 23 aprilie 2015, poliţiştii Secţiei 4 din Timişoara, în urma investigaţiilor efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani, bănuiţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale din Timişoara. Cei trei, în perioada noiembrie 2014 – ianuarie 2015, sunt suspectați că ar fi sustras articole vestimentare din mai multe societăţi comerciale, pe care ulterior le-ar fi valorificat, cauzând un prejudiciu de aproximativ 150.000 de lei.

Din cercetări a reieşit că, aceştia ar fi sustras bunurile fie cu ajutorul unor dispozitive improvizate pentru scoaterea elementelor de siguranţă prinse pe haine, fie cu dispozitive de bruiaj al sistemului de alarmare instalat la punctele de acces în societăţi. Cei trei sunt bănuiţi de comiterea a peste 20 de fapte de acest gen, toate pe raza municipiului Timişoara.

Persoanele în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri magistraţii au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Foto: prisonreformmovement.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Flagrant video! Timișoara, raiul hoților și spărgătorilor care acționează la lumina zilei

Ca la noi, la nimeni! Cam așa arata viața de zi cu zi într-o...

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile...