Vineri, 24 aprilie 2015, poliţiştii Secţiei 1 din Timişoara au identificat şi depistat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin (judeţul Mehedinţi), doi bărbaţi bănuiţi de comiterea mai multor furturi de componente auto pe raza municipiului Timişoara. Cei în cauză sunt bănuiți de comiterea a nu mai puțint de 30 de fapte de furt, pe raza județelor Timiș, Dolj, Gorj și Bihor.

Cei doi, cu vârste de 36 şi 22 de ani, au fost conduşi pentru audieri la sediul Secţiei 1 Timişoara.

Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie – aprilie 2015, bărbaţii ar fi sustras 8 cardane de pe autovehicule parcate pe raza municipiului Timişoara, pe care ulterior le-ar fi valorificat. Prejudiciul este estimat la 30.000 de lei, poliţiştii recuperând 2 cardane sustrase.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bănuiţilor.

În cursul zilei de azi, aceștia au fost perzentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, pe numele lor fiind emise madate pe o perioadă de 30 de zile.

Pe timpul investigaţiilor, poliţiştii timişeni au fost sprijiniţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia Municipiului Drobeta Turnu Severin – I.P.J. Mehedinţi.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.