Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCopii de 13 și 14 ani, cercetați de polițiști pentru FURT dintr-o...

Copii de 13 și 14 ani, cercetați de polițiști pentru FURT dintr-o locuință! Au dosare penale de la vâsta asta

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii oraşului Ciacova efectuează cercetări faţă de trei minori bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă. La data de 26 iulie 2014, poliţiştii oraşului Ciacova au fost sesizaţi despre faptul că, în perioada iunie-iulie, persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă din localitatea Petroman, iar din interior au sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei.

Luni, 4 august 2014, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat trei minori de 14, respectiv 13 ani, bănuiţi de comiterea faptei. Copiii ar fi pătruns în repetate rânduri în locuinţa respectivă, prin spargerea geamului de la fereastră şi forţarea sistemului de închidere, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (hidrofor, instalaţii electrice, etc.) pe care ulterior le-ar fi valorificat.Puștii s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, însă poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a minorilor şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare