Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPeste doar câteva zile se lansează Samsung Galaxy S5. Vezi specificaţiile

Peste doar câteva zile se lansează Samsung Galaxy S5. Vezi specificaţiile

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aşa cum se poate observa din imaginile lansate de Samsung pe Tweeter, noul smartphone de top al companiei va avea o viteză foarte mare de download şi de upload.

24 februarie este data la care toată lumea aşteaptă marea lansare a lui Samsung Galaxy S5, asta deşi compania nu a făcut public, oficial, că este vorba despre acest telefon. Chiar şi aşa, publicaţiile de profil din întreaga lume au presupus ca invitaţiile se referă la lansarea vârfului de gamă.

Samsung Galaxy S5, din câte se pare, va fi dotat cu un procesor quad-core la 2,5GHz, LTE Cat. 5 (150Mbps) şi 3 GB de RAM. Display-ul smartphone-ului ar urma sa aiba o diagonală de 5,25 inch şi o rezoluţie de 2560x1600p.

Între specificaţiile importante ale lui Samsung Galaxy S5 se numără camera foto de 20MP care filmează la 1080p (Full HD), dar şi bateria de 3000mAh. Sistemul de operare va fi oferit de Android, fiind vorba despre 4.4 KitKat, scrie gsmarena.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare