ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Peste doar câteva zile se lansează Samsung Galaxy S5. Vezi specificaţiile

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aşa cum se poate observa din imaginile lansate de Samsung pe Tweeter, noul smartphone de top al companiei va avea o viteză foarte mare de download şi de upload.

24 februarie este data la care toată lumea aşteaptă marea lansare a lui Samsung Galaxy S5, asta deşi compania nu a făcut public, oficial, că este vorba despre acest telefon. Chiar şi aşa, publicaţiile de profil din întreaga lume au presupus ca invitaţiile se referă la lansarea vârfului de gamă.

Samsung Galaxy S5, din câte se pare, va fi dotat cu un procesor quad-core la 2,5GHz, LTE Cat. 5 (150Mbps) şi 3 GB de RAM. Display-ul smartphone-ului ar urma sa aiba o diagonală de 5,25 inch şi o rezoluţie de 2560x1600p.

Între specificaţiile importante ale lui Samsung Galaxy S5 se numără camera foto de 20MP care filmează la 1080p (Full HD), dar şi bateria de 3000mAh. Sistemul de operare va fi oferit de Android, fiind vorba despre 4.4 KitKat, scrie gsmarena.com.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore