Transfer aeroport
3.3 C
Timișoara
28-feb.- 2020
Transfer aeroport

Direcţia 5 şi-a lansat „Emoţia” la Timişoara. Cristi Enache: Publicul ne-a dat un răspuns foarte rapid EXCLUSIV

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Concert de zile mari pe scena Filarmoncii Banatul din Timişoara. Aceasta a fost acaparată de membrii trupei Direcţia 5, iar scaunele din sală s-au dovedit prea puţine pentru numărul de spectatori, însă inutilizabile după câteva piese „de încălzire” în care nimeni nu mai stătea pe ele.

Evenimentul s-a desfăşurat pe durata a aproape două ore, timp în care melomanii şi îndrăgostiţii au putut asculta melodii vechi ale formaţiei bucureşte, dar şi piese noi, de la „Dacă ai şti” până la cele mai nou succese „Iartă-mă” şi „Îţi mulţumesc”.

„A fost o seară minunată, publicul a fost admirabil! E foarte uşor de cântat atunci când oamenii sorb aproape fiecare cuvânt şi am fost copleşiţi de această seară superbă!” ne-a măsrturisit Cristi Enache – solistul celor de la Direcţia 5.

Trupa se află într-un turneu naţional dedicat sărbătorii dragostei, însă concertul de la Timişoara a însemnat şi lansarea unei piese noi, tot datorită publicului extraordinar. „Mergem în mai multe oraşe din România, cu dorinţa de a prezenta oamenilor căteva din căntecele noastre noi, apărute în 2013 şi cele ce vor apărea în 2014. Totodată ne dorim să le reîmprospătăm memoria cu cântecele pe care le-au auzit cântate de noi în ultimii 24 de ani. Despre noua melodie Emoţia, cântată în premieră la Timişoara pot să vă spun că este un cântec care ne place foarte mult şi ne face foarte mare plăcere să îl cântăm. Am avut bucuria de a vedea din partea publicului din Timişoara un răspuns pe care îl speram dar nu l-am aşteptat atât de rapid” a spus solistul formaţiei.

Despre noul material discografic

Direcţia 5 se pregăteşte intens şi de o nouă lansare, băieţii programând pentru luna octombrie a acestui an un nou album. „Noul material discografic este în lucru, se termină aproape de luna octombrie-noiembrie, şi încercăm să descoperim părţile frumoase ale cântecelor pe care le imprimăm acum” a mai spus Cristi Enache.

 

 

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,690FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Monumente uitate

SINAGOGA MAURA DIN FABRIC A fost ridicată între anii 1885-1889 după planurile arhitectului Lipot (Leopold) Baumhorn şi construită de antreprenorul...