Concert de zile mari pe scena Filarmoncii Banatul din Timişoara. Aceasta a fost acaparată de membrii trupei Direcţia 5, iar scaunele din sală s-au dovedit prea puţine pentru numărul de spectatori, însă inutilizabile după câteva piese „de încălzire” în care nimeni nu mai stătea pe ele.

Evenimentul s-a desfăşurat pe durata a aproape două ore, timp în care melomanii şi îndrăgostiţii au putut asculta melodii vechi ale formaţiei bucureşte, dar şi piese noi, de la „Dacă ai şti” până la cele mai nou succese „Iartă-mă” şi „Îţi mulţumesc”.

„A fost o seară minunată, publicul a fost admirabil! E foarte uşor de cântat atunci când oamenii sorb aproape fiecare cuvânt şi am fost copleşiţi de această seară superbă!” ne-a măsrturisit Cristi Enache – solistul celor de la Direcţia 5.

Trupa se află într-un turneu naţional dedicat sărbătorii dragostei, însă concertul de la Timişoara a însemnat şi lansarea unei piese noi, tot datorită publicului extraordinar. „Mergem în mai multe oraşe din România, cu dorinţa de a prezenta oamenilor căteva din căntecele noastre noi, apărute în 2013 şi cele ce vor apărea în 2014. Totodată ne dorim să le reîmprospătăm memoria cu cântecele pe care le-au auzit cântate de noi în ultimii 24 de ani. Despre noua melodie Emoţia, cântată în premieră la Timişoara pot să vă spun că este un cântec care ne place foarte mult şi ne face foarte mare plăcere să îl cântăm. Am avut bucuria de a vedea din partea publicului din Timişoara un răspuns pe care îl speram dar nu l-am aşteptat atât de rapid” a spus solistul formaţiei.

Despre noul material discografic

Direcţia 5 se pregăteşte intens şi de o nouă lansare, băieţii programând pentru luna octombrie a acestui an un nou album. „Noul material discografic este în lucru, se termină aproape de luna octombrie-noiembrie, şi încercăm să descoperim părţile frumoase ale cântecelor pe care le imprimăm acum” a mai spus Cristi Enache.

 

 

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.